De ce a fost izolat în podul casei un român revenit din Italia. Familia a decis s-o protejeze astfel pe mama tânărului

De ce a fost izolat în podul casei un român revenit din Italia. Familia a decis s-o protejeze astfel pe mama tânărului

Bărbatul a stat o săptămână în Italia. FOTO: Arhivă personală

Tânărul din Maramureş ţinut cu forţa de familie în podul casei după ce a revenit dintr-o călătorie în Italia, a fost internat la Psihiatrie fiindcă a ameninţat că se sinucide. Rudele bărbatului au luat această măsură extremă având în vedere starea gravă de sănătate a mamei tânărului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia din Maramureş care l-a obligat pe un tânăr venit din Italia să stea izolat în podul casei pentru 14 zile a fost blamată de mulţi internauţi, după ce bărbatul a încercat să se sinucidă şi a ajuns la Psihiatrie. „La psihiatrie, trebuie totuşi totodată să meargă şi familia tânărului” - au comentat unii.

Motivul pentru care au apelat la această măsură extremă are legătură cu starea de sănătate a mamei acestuia, care este bolnavă de cancer. 

Tânărul din satul Curtuiuşu Mare, judeţul Maramureş, a stat o săptămână în Italia. El lucrează, conform informaţiilor de pe contul personal de Facebook, la un complex turistic de 4 stele din Vişeu de Sus. Familia i-a amenajat în podul casei un pat improvizat. Iniţial, acesta a acceptat, dar în a doua zi de carantină, pe 7 martie, tânărul ar fi încercat să se sinucidă, după ce s-ar fi îmbătat, moment în care familia a apelat la poliţişti.

Aceştia au chemat un echipaj de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare. Bărbatul este acum internat pe secţia de Psihiatrie a Spitalului de Boli Infecţioase. 

Conform unor surse medicale, tânărului nu i s-au făcut test pentru coronavirus deoarece nu prezenta simptome. 
 
Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: