Ce este o astrogramă şi cum influenţează ora naşterii personalitatea. Tot mai mulţi români îşi caută predispoziţiile în stele

Ce este o astrogramă şi cum influenţează ora naşterii personalitatea. Tot mai mulţi români îşi caută predispoziţiile în stele

Tot mai mulţi oameni sunt curioşi să afle cum îi influenţează ora naşterii. FOTO: Arhivă

Astrograma ne vorbeşte despre poziţia cerului în momentul naşterii. Există, astfel, foarte mulţi indicatori care îi ajută pe astrologi să descifreze o predispoziţie a omului în plan spiritual, psihologic sau emoţional. În funcţie de ora naşterii, specialiştii pot găsi predispoziţii mai clare.

Tot mai mulţi oameni sunt pasionaţi de a afla cum le influenţează ora naşterii personalitatea sau dezvoltarea. Potrivit astrologilor, ora naşterii este, practic, începutul vieţii pe acest corp ceresc care este Pământul şi, din acel moment, încep să se calculeze anumite ritmuri. Astrologii pot determina trăsăturile de personalitate ale unei persoane „citind” toate elementele care se află într-o astrogramă.
 
Astrograma care se mai numeşte şi harta natală personală este o modalitate vizuală de a trasa poziţiile elementelor Sistemului Solar la un anumit moment în timp. De exemplu, astrograma naşterii arată locaţiile exacte ale Soarelui, Lunii şi ale celorlalte planete în momentul exact al naşterii, în raport cu oraşul naşterii.  
 
„Omul este o componentă a Universului şi practic are aceeaşi compoziţie materială ca şi astrele. Din Marele Univers se pot citi Micro Universe. De exemplu, sunt tot mai multe documente legate de influenţa ritmului Lunii, care indică fluxul şi refluxul, corpul uman reprezentând 75% apă. De aici putem citi lumea emoţională cu influenţe în profunzime”, spune Vasile Colopelnic, astrolog. 
 
În afară de poziţiile planetelor, o astrogramă identifică şi poziţiile zodiilor pe cer. Poziţia Cerului în momentul naşterii, de exemplu, oferă informaţii utile în plan spiritual, dar şi psihologic. Astrologia autentică nu are însă nimic de-a face cu horoscopul zilnic, care este o formă de divertisment.
 
„Ritmurile Universului sau al planetelor sunt în corelaţie cu ritmurile vieţii omeneşti. Ele pot reprezenta ascensiunea sau descensiunea societăţii. În funcţie de ora naşterii putem găsi predispoziţii mult mai clare”, a completat Vasile Colopelnic. 
 
Combinaţia tuturor factorilor care pot fi citiţi din astrogramă creează o imagine unică a personalităţii. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: