Horoscop bilunar 3-16 septembrie: Trebuie să ne punem viaţa în ordine. Urmează o furtună cosmică!

Horoscop bilunar 3-16 septembrie: Trebuie să ne punem viaţa în ordine. Urmează o furtună cosmică!

Pe 6 septembrie, Mercur începe deplasarea pre-retrogradă în semnul Balanţei FOTO Shutterstock

Debutul lunii septembrie indică faptul că parcurgem zile guvernate de zodia Fecioară. Cu alte cuvinte, se reactivează puterea de muncă, de a face planuri. În acelaşi timp, este mai activă şi tendinţa de a critica, de a fi perfecţionist. Luna Nouă în zodia Fecioară, pe 6 septembrie, oferă energie necesară să revenim cu picioarele pe pământ din concedii. Este un moment bun să începem să lucrăm la ceva nou, să ne organizăm.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervalul 3 septembrie-16 septembrie este influenţat de dorinţa de a face ajustări benefice, care să adauge valoare imaginii de ansamblu. Pe 6 septembrie, Mercur, planeta comunicării începe deplasarea pre-retrogradă în semnul Balanţei. Asta înseamnă că urmează o perioadă de pregătire înainte de o furtună cosmică!

Între timp, Soarele se alătură şi el „petrecerii‟, adăugând intensitate emoţiilor, acţiunilor şi reacţiilor noastre. Mercur retrogradează, oficial, pe 27 septembrie, până pe 17 octombrie, dar efectele mişcării retrograde se resimt până spre 3 noiembrie. Este acea perioadă a anului, din nou, când comunicarea în relaţiile familiale, colegiale, profesionale dă erori – una vorbim şi alta vrem să transmitem, iar legăturile înşelătoare din trecut pot reveni în prezent şi ne pot devia de la drumul stabilit, de la planuri şi visuri.

Berbec

Dacă abia reveniţi la muncă după o perioadă de vacanţă, nu va fi simplu deloc să vă mobilizaţi. Iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, ele se pot amplifica în situaţia în care voi o să daţi dovadă de nesupunere şi rebeliune la ordinele acelora aflaţi în funcţii înalte. O să aveţi impresia că vă e îngrădită libertatea. Viaţa intimă o să ocupe loc important, dar riscaţi să nu ştiţi să faceţi distincţia clară între sentiment şi atracţie fizică.

Citeşte aici horoscopul pentru perioada 3-16 septembrie pentru fiecare zodie în parte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările