FOTO Brunetele, de două ori mai dorite decât blondele

FOTO Brunetele, de două ori mai dorite decât blondele

Audrey Hepburn, cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani. FOTO Arhivă Adevărul

Deşi se spune că blondele sunt mai distractive, brunetele sunt de două ori mai frumoase, arată un nou sondaj. Actriţa Audrey Hepburn ocupă locul fruntaş, fiind declarată cea mai dorită femeie din ultimii 50 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unui sondaj de opinie, realizat de site-ul Superdrug, persoanele intervievate au fost puse să aleagă 50 de frumuseţi iconice din ultimii 50 de ani, iar actriţa Audrey Hepburn, renumită pentru interpretarea personajului Holly Golightly din filmul „Mic dejun la Tiffany” („Breakfast at Tiffany’s” - 1961), a câştigat primul loc.
 
Din cele 50 de femei din top, brunetele au fost alese într-un număr de două ori mai mare decât blondele. Singura roşcată care a reuşit să câştige un loc a fost Rita Heyworth.
 
În topul publicat de Daily Mail, frumoasa brunetă Audrey Hepburn este urmată de trei frumuseţi blonde – Prinţesa Diana, Grace Kelly şi Brigitte Bardot.

O altă blondă care a reuşit să ocupe unul din primele zece locuri ale clasamentului este supermodelul Twiggy, restul locurilor fiind ocupate de brunete. 


Mila Kunis, FOTO Arhivă

Printre cele mai dorite brunete din lume se află şi Elizabeth Taylor, Ducesa de Cambridge, Angelina Jolie şi starul Bollywood Aishwarya Rai, Kelly Brook, Mila Kunis, Jackie Kennedy, Victoria Beckham şi Alexa Chung.


Prinţesa Diana, FOTO Daily Mail
 
În tabăra blondelor, cele mai multe voturi (17%) le-a primit Prinţesa Diana. Alte blondine, prezente şi ele în top, sunt Kate Moss, Holly Willoughby, Charlize Theron şi Scarlett Johannson. 

Rita HayWorth, FOTO Daily Mail
 
Bruneta Cheryl Cole a avut de două ori mai multe voturi decât Nicole Scherzinger, iar Rita Hayworth, născută în 1918, a fost singura roşcată care intrat în top. Aceasta a fost, de fapt, brunetă de la „Mama Natură”, însă şi-a vopsit părul roşcat, pornind de la premisa că această schimbare îi va aduce mai multe roluri. Acest lucru s-a dovedit adevărat, actriţa şi dansatoarea căpătând faimă la nivel internaţional în anii 1940 şi 1950 drept una dintre femeile fatale de la Hollywood.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: