FOTO Un australian îşi scoate toţi cei 1.088 de prieteni de pe Facebook în oraş

FOTO Un australian îşi scoate toţi cei 1.088 de prieteni de pe Facebook în oraş

Verity Petterson şi Matthew. Cei doi sunt prieteni pe Facebook din 2007 şi au nouă prieteni comuni. FOTO mic.com

Un australian în vârstă de 28 de ani şi-a făcut un obiectiv din a-şi invita la cafea toate cele 1.088 de persoane pe care le are în lista de prieteni de pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Matthew Kulesza s-a „îmbarcat” în aventura vieţii lui: acesta a început în luna septembrie un experiment social pe care plănuieşte să îl realizeze pe durata următorilor trei ani. Pornind de la dorinţa de a cunoaşte oameni noi, Kulesza a început să îşi invite prietenii de pe reţeaua socială Facebook la cafea. Progresul său este listat atât pe reţeaua socială care l-a inspirat, cât şi pe Tumblr, o altă reţea socială.
 
Bărbatul îşi priveşte proiectul ca pe un „exerciţiu menit să reamintească oamenilor să socializeze şi să cunoască persoane într-un mod mai puţin convenţional”.  Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la news.com.au, Kulesza a precizat că nu cunoaşte toţi oamenii îi are în lista de prieteni de pe Facebook, dar că proiectul său este ocazia ideală de a schimba acest lucru. 
 
„Obiectivul proiectului este să văd cum sunt, de fapt, aceşti oameni şi să îi cunosc. Este extraordinar să observi cât de interesanţi sunt cu toţii dacă faci un efort să îi cunoşti. Poveştile tuturor sunt incredibile”, povesteşte australianul, care a adăugat în lista sa de prieteni, pe lângă apropiaţi, şi persoane necunoscute care se aflau în listele cunoscuţilor săi sau oameni pe care i-a întâlnit în călătorii.

Kulesza a mers, până în prezent, la 26 de întâlniri despre care a povestit pe pagina sa de Tumblr. Iată una dintre postări:
 
„Astăzi am mers în East Brunswick să beau cafeaua cu una dintre cele mai amuzante, ingenioase şi probabil inadecvate (în cel mai bun mod posibil) persoane pe care am avut vreodată plăcerea să le cunosc: Mia Oopsididitagain Haberdashery-Jones. 
 

 
Mia şi Matthew FOTO mic.com
 
Mia şi cu mine am lucrat împreună în Melbourne, în 2011. Eu lucram în spatele barului de sake, iar ea era chef în bucătăria localului. Mia mă face să râd cum nu m-a făcut nimeni niciodată şi avem numeroase amintiri amuzante împreună, din zilele în care beam după muncă şi vorbeam despre absolut orice. Are un simţ al umorului foarte prompt şi foarte întunecat, pe care pur şi simplu îl iubesc. Îmi amintesc o anumită discuţie dintre noi, când ne întrebam cum am putea scăpa de un cadavru fără să fim prinşi. Atunci, Mia m-a privit fix în ochi şi m-a asigurat: «Dacă vei avea vreodată vreo problemă, sună-mă, fără doar şi poate. Ne vom descurca împreună». Ce prietenă minunată”, a povestit  bărbatul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările