Cum slăbeşti în funcţie de forma corpului şi de locul unde se depozitează grăsimea

Cum slăbeşti în funcţie de forma corpului şi de locul unde se depozitează grăsimea

Cum slăbeşti în funcţie de forma corpului şi de locul unde se depozitează grăsimea

Locul din corpul tău cu cea mai mare cantitate de grăsime spune multe despre sănătatea ta, dar totodată indică şi cum poţi scăpa de ea.

Oamenii de ştiinţă au descoperit 6 tipuri de obezitate, cauzată de factori diferiţi.  Identifică grupul căruia apariţii şi află ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă. Uneori, micile schimbări fac diferenţa.

1. Obezitatea cauzată de regimul alimentar

Acest tip de obezitate este cel mai de întâlnit în lume. Este generat de excesul de zahăr. Ca sa rezolvi această problema, trebuie să îţi modifici regimul alimentar şi să faci 30 de minute de exerciţii pe zi.

2. Obezitatea cauzată de "stomacul nervos"

Acest tip de obezitate este cauzată de stres, griji şi depresie. Oamenii cu aceste probleme de sanatate au tendinţa să consume foarte multe dulciuri. Important este să încerci să îţi controlezi temerile prin activităţi fizice, care să te elibereze de stres.

3. Obezitatea cauzata de gluten

Aceasta este prezenta mai ales la femei, fie in adolescenta, la menopauza sau în cazul unei dereglări hormonale. Este crucial să eviţi perioadele lungi de sedere, fumatul şi consumul de alcool, şi să încerci să faci exerciti cu greutăţi.

Află continuarea aici!

Cele mai eficiente exerciţii pentru muşchii fesieri. Rezultatele se văd într-o lună!

Sfaturi pentru un antrenament fizic eficient vara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: