A murit după explozia unei ţigări electronice: cauzele care au dus la tragedie VIDEO

A murit după explozia
unei ţigări electronice: cauzele care au dus la tragedie VIDEO

William Brown , tânărul mort în urma exploziei FOTO Heavy.com

Un tânăr în vârstă de 24 de ani şi-a pierdut viaţa după ce ţigara electronică i-a explodat în faţă, secţionând carotida şi oprindu-se în oasele craniului. Acesta nu a mai putut fi salvat din cauza sângerărilor craniene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 24 de ani a murit după explozia unei ţigări electronice. William Brown se afla în faţa unui magazin, când ţigara electronică i-a explodat chiar când se pregătea să vapeze. Explozia a fost atât de puternică încât o bucată de metal i-a secţionat carotida şi s-a oprit în oasele craniului. 

Angajaţii magazinului spun că bărbatul s-a târât afară din autovehicul şi s-a prăbuşit pe trotuar. Deflagraţia i-a secţionat carotida stângă, la nivelul gâtului.

El a fost dus rapid la spital, unde medicii i-au îndepărtat o bucată de metal de 7 centimetri din craniu. Bărbatul a încetat din viaţa câteva zile mai târziu. William nu a mai putut fi salvat din cauza sângerărilor craniene.

Conform bunicii sale, William nu era un fumător obişnuit. Suferea de astm bronşic şi i se recomandase un anumit tip de ţigară, scrie star-telegram.com

Brown susţine şi că anchetatorii i-au confirmat că accidentul a fost produs din cauza bateriei care a explodat. Explozia a fost atât de puternică încât maşina era plină de sânge.

„Sper că povestea nepotului meu va fi o lecţie pentru tinerii care fumează aceste ţigări“, a spus femeia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: