La ce se gândesc femeile atunci când fac sex: zece gânduri nepotrivite, care le abat atenţia de la plăcere

La ce se gândesc femeile atunci când fac sex: zece gânduri nepotrivite, care le abat atenţia de la plăcere

FOTO Arhiva Adevărul

Deseori, în timpul unei partide de sex, femeile se gândesc la tot felul de lucruri, mai puţin la….sex. Proiectul neterminat de la serviciu, grija pentru copii, mâncarea care stă pe foc sau problemele de sănătate ale bunicii, toate acestea le vin în minte în cele mai delicate momente, când ar trebui să se bucure doar de sex.

Publicaţia Womenshealthmag.com a realizat o listă cu zece gânduri nepotrivite care le trec femeilor prin cap în timp ce fac sex.

1. Cel mai des, ele se întreabă dacă arată bine, dacă nu cumva sunt prea grase. Totuşi, ar trebui să fie evident că partenerul le găseşte atrăgătoare şi le arată asta chiar în acel moment.

2. Tunsul, aranjarea coafurii, este o alt subiect la care se gândesc uneori femeile când fac sex. Tot din dorinţa de a arăta cât mai bine, chiar dacă partenerul nu este deloc atent la acest aspect în timpul actului sexual.

3. Uneori, femeile se întreabă de ce partenerul lor are o figură schimonosită, ca şi când ar suferi, ar avea dureri. Nu este o problemă în realitate, aşa se manifestă unii bărbaţi în timp ce fac sex.

4. O altă întrebare care le frământă pe femei în acele momente este dacă nu cumva a cedat prea repede şi s-a culcat cu partenerul prea curând, în loc să mai aştepte.

5. Pantofii văzuţi cu o zi înainte într-o vitrină sau rochiţa decoltată din magazin...iată alte imagini care le vin în minte femeilor în timp ce fac sex şi le abat atenţia.

6. Nu este un clişeu: gândul la mâncare apare deseori în timpul unei partide de sex, mai ales dacă femeii îi este foame în acele momente. O idee bună ar fi să includă mâncarea în preludiu, în acest fel partida va fi mai interesantă şi femeia îşi va satisface două nevoi în acelaşi timp.

7. Pare greu de crezut, dar unele femei se gândesc şi la politică în timp ce fac sex, mai ales dacă se apropie alegerile.

8. Grija pentru contracepţie este de asemenea foarte prezentă în mintea femeilor când fac sex. Problema apare mai ales dacă ele iau pastile anticoncepţionale în loc să folosească prezervativ. Uneori, uită să ia în fiecare zi pastila şi atunci apare riscul unei sarcini nedorite, prin urmare este de înţeles de ce ele se gândesc deseori dacă este totul în ordine.

9. Gândul la o sarcină de serviciu care nu a fost terminată poată fi extrem de stresant în timpul partidei de sex. Unele femei chiar se opresc şi termină ce au de făcut pentru muncă şi abia apoi se pot relaxa, în timp ce altele nu spun nimic, dar se gândesc mereu dacă nu cumva vor fi penalizate pentru că au întârziat trimiterea unui proiect sau a unui e-mail.

10. Şi filmele sau emisiunile televizate sunt subiecte la care unele femei se gândesc în timp ce sunt în pat cu partenerul. Dacă se întâmplă aşa, e clar că ar fi mai bine ca ele să se uite la televizor şi abia apoi să facă sex, nu să renunţe la emisiunea preferată.

citeste totul despre: