Cum să descoperi amanta perfectă

Cum să descoperi amanta perfectă

FOTO Shutterstock

Una dintre întrebările pe care şi le pun bărbaţii în momentul în care întâlnesc o femeie atrăgatoare este dacă va fi sau nu bună la pat. De exemplu, se spune că cele mai creative amante sunt femeile pricepute la dans. Însă există şi alte semne care le pot oferi bărbaţilor indicii preţioase în acest sens.

Potrivit antropologului Helen Fisher de la Universitatea Rutgers, SUA, există anumite lucruri care dezvăluie dacă o femeie este sau nu o amantă pricepută. Iată la ce trebuie să fiţi atenţi:

1. Sugerează mâncare exotică la cină

Feriţi-vă de femeile care la întrebarea ce vrei la cină răspunde: „Nu ştiu, tu ce ţi-ai dori?”. O astfel de reacţie sugerează că doamna sau domnişoara respectivă se încadrează în categoria iubitelor pasive. O femeie care ştie ce vrea şi răspunde concis chiar şi la o întrebare banală are şanse să fie creativă şi activă şi în dormitor. În general, amantele bune îşi asumă responsabilitatea pentru propriile plăceri.

2. Modul în care mănâncă

Priveşte cu atenţie cum manevrează mâncarea din farfurie. „Priveşte-o în timp ce foloseşte furculiţa. Se bucură de o mâncare bună? O savurează? Sau mănâncă repede, cu îmbucături mari? Dacă mănâncă încet atunci îi place să facă dragoste pe îndelete”, a dezvăluit Candida Royalle, producător şi fost star în filmele pentru adulţi.

3. Descoperă aroma de îngheţată care îi place

Poţi să-ţi dai seama dacă o femeie se potriveşte sexual sau nu cu tine comparând aromele pe care le preferă atunci când mănâncă îngheţată, spune dr. Alan Hirsch neurolog şi directorul Institutului de cercetări în domeniul gustului şi mirosului din Chicago. Astfel, femeile care preferă îngheţata cu gust de cafea se dovedesc a fi seducatoare şi sunt compatibile cu bărbaţii care savurează gustul îngheţatei de căpşuni. Iubitoarele ingheţatei de vanilie se potrivesc cel mai bine cu bărbaţii care preferă îngheţata cu alune şi ciocolată.

Citeşte continuarea pe problemesex.ro


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările