6 semne că eşti doar o opţiune de rezervă

6 semne că eşti doar o opţiune de rezervă

6 semne că eşti doar o opţiune de rezervă

Eşti într-o relaţie, dar ţi se pare că ceva parcă nu merge bine? De multe ori, atunci când suntem îndrăgostiţi, ignorăm anumite semne pe care partenerul ni le transmite. Aşa că ai o urmă de dubiu, întreabă-te de două ori dacă eşti în relaţia potrivită. S-ar putea să te trezeşti că eşti doar o opţiune de rezervă.

5 semne că eşti doar o opţiune de rezervă

 

1. Majoritatea planurilor sunt făcute pe moment

 
Stai acasă liniştită şi, dintr-o dată, îţi sună telefonul. Este el, care vrea să vadă dacă ai chef să faceţi ceva împreună, deşi nu te-a sunat în prealabil să vadă care îţi sunt planurile. E un fel de a spune: "nimeni nu e disponibil, aşa că te-am sunat pe tine". 
 

2. Nu te scoate în lume la evenimentele importante

 
Ştii că eşti o opţiune şi nu o prioritate pentru el atunci când evită să te ia la evenimente importante, precum zile de naştere, nunţi sau sărbătorile tradiţionale. 
 

3. Deseori te lasă baltă

 
Se arată foarte spontan şi, chiar dacă ţi-a promis o întâlnire, în utlimul moment decide să te lase baltă. Probabil ceva sau cineva, mult mai interesant decât tine, a apărut pe fir.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările