Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediţie specială dedicată Marii Uniri. Numărul special din 16 noiembrie adună reţete din toate regiunile ţării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstraţii de gătit împreună cu cititorii şi partenerii noştri.

Vă invităm să degustăm împreună bunătăţile pregătite de chef Toma Ioan Cosmin, bucătarul centenarului Alba Iulia.
Un eveniment cu demonstraţii de gătit, moderat de vedeta Prima TV, chef Dezbrăcatu.
Evenimentul va avea loc miercuri, 21 noiembrie la HubDesign (Strada Matei Basarab nr 13-15, aproape de Piaţa Unirii), începând cu ora 18:00.
Poţi purta o ţinută cu motive tradiţionale!
Concurs   
Rama Maestro premiază cel mai delicios desert! Vino cu un desert pregătit de tine folosind ca ingredient Rama Maestro şi poţi câştiga premii numai bune de prăjiturit!
Chef Toma Ioan Cosmin va degusta şi va desemna câştigătorii.
Succes tuturor!

EPACK te premiază! 
Partenerul nostru EPACK v-a pregătit o tombolă cu 10 premii ce constau în pachete cu produse necesare pentru orice gospodină: bureţi de vase, lavete, mănuşi, folii aluminiu, folii copt, pungi alimentare, saci menajeri.

       ne va răsfăţa cu plăcinte savuroase.
 
Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înregistrării la adresa roxana.iosif@adevarulholding.ro sau la telefon 0372.130.241 ( program luni-vineri intre orele 9:00-17:00).
Dupa înscriere vei primi un mail de confirmare.
Un proiect realizat cu sprijinulDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: