Cum să pregăteşti rapid o prăjitură glazurată cu ciocolată albă

Cum să pregăteşti rapid o prăjitură glazurată cu ciocolată albă

Pandişpanul iese mai pufos dacă este amestecat cu mixerul la viteză mare

La o cafea sau la un ceai cu prietenii vrei să te delectezi cu o prăjitură bună, care să-ţi hrănească pofta de dulce. Ei bine, dacă-ţi plac pandişpanul şi ciocolata albă, atunci această prăjitură te va încânta fără dar şi poate. Uite ce uşor se prepară!

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente

Pentru aluat

175 g unt
250 g zahăr pudră
150 g făină
un praf de sare
1 pachet praf de copt
5 ouă
50 g cacao

Pentru glazură

300 g ciocolată albă menaj
100 g ciocolată neagră menaj
3 linguri de ulei

Preparare

Baţi cu mixerul la viteză mare untul şi zahărul pudră până când amestecul devine omogen şi pufos. Adaugi praful de sare şi ouăle unul câte unul la jumătate de minut, mixând continuu.

Pui făina amestecată în prealabil cu praful de copt şi cacaua şi mixezi 3 minute la viteză mică. Torni aluatul într-o tavă tapetată cu ulei şi cu făină şi o pui în cuptorul preîncălzit circa 40 de minute.

Tava poate fi de orice dimensiune sau formă, în funcţie de tipul prăjiturii (desert simplu sau tort).

Citeşte reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: