Ciorba de varză acră, un deliciu de post

Ciorba de varză acră, un deliciu de post

Iarna vine cu butoaie pline cu varză murată, motiv pentru care încă o reţetă de post devine preferata gospodinelor până când vor pune pe masa de sărbătoare bucăţile tradiţionale româneşti. Ce zici de o ciorbă de varză acră, cu legume din abundenţă?

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ingrediente
 
– O varză acră, de mărime medie;
– Un morcov mai mare;
 
– O ceapă sau un fir de praz, de mărime medie (are o aromă mai puternică);
 
– Doi cartofi;
 
– O rădăcină păstârnac
 
– O ţelină mai mică sau o jumătate ţelină mai mare;
 
– O  lingură cimbru uscat;
 
– Un borcan mic (400 ml) de roşii în bullion;
 
– Un litru si jumătate sau doi litri zeamă de varză, după gust;
 
– O lingură ulei vegetal
 
– Pătrunjel, leuştean, frunze de ţelină, după gust.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: