Tragedie la Eurovision: un şofer a murit după ce echipamentul de iluminat a căzut peste el. Câţi ani avea bărbatul

Tragedie la Eurovision: un şofer a murit după ce echipamentul de iluminat a căzut peste el. Câţi ani avea bărbatul

Eurovision 2019 se desfăşoară la Tel Aviv

Un şofer a murit la spital după ce echipamentul de iluminat pe care îl descărca la Expo Tel Aviv a căzut peste el, potrivit Jerusalem Post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muncitorul, în vârstă de 66 de ani, din Pardes Hanna, a fost tratat la faţa locului de medici şi transferat în stare gravă la Ichilov Hospital din Tel Aviv, a anunţat Poliţia, potrivit news.ro. 
 
Un purtător de cuvânt al spitalului a spus că bărbatul a fost adus la terapie intensivă şi după eforturi ale medicilor de a-l resuscita au declarat decesul.  
 
„Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa“, se arată în comunicatul televiziunii Kan către familia celui decedat.
 
„Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile“, se arată în comunicat. 
 
Marţi seară, 14 mai, a avut loc prima semifinală a concursului european care s-a încheiat cu victoria a 10 ţări din 17 participante. Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia vor evolua în finală.
 
A doua semifinală, în care va concura şi Ester Peony, reprezentanta României, va avea loc joi seară, 16 mai, iar finala se va desfăşura sâmbătă, 18 mai.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările