Spania: O femeie, reţinută pentru difuzarea de date secrete pe Internet

Spania: O femeie, reţinută pentru difuzarea de date secrete pe Internet

Femeia apărea pe diverse pagini de Internet oferind servicii sexuale

Victima, în numele căreia erau postate diverse anunţuri de prostituţie a fost nevoită să îşi schimbe domiciliul, deoarece nu a mai putut suporta vizitele "clienţilor" săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Garda Civilă spaniolă a reţinut-o pe o femeie din Murcia, sub acuzaţia de injurii grave şi difuzarea de date secrete pe Internet. Aceasta a publicat, pe cel puţin cinci pagini din reţea, faptul că "victima sa" întreţinea relaţii sexuale gratuite.

Date furnizate de autorităţile din Murcia au declarat că femeia, pe seama căreia a fost făcută această glumă proastă, apărea pe diverse pagini de Internet oferind servicii sexuale, între care şi masaje erotice gratuite. Ea a fost asaltată de diverşi bărbaţi, care se deplasau la domiciliul său sau o sunau pe telefonul mobil.

După mai multe luni de investigaţii, agenţii Gărzii Civile au identificat-o pe pretinsa autoare, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Aflați care au fost consecințele acestei glume proaste, în scop de răzbunare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările