Prinţesa Letizia a Spaniei poartă aparat dentar

Prinţesa Letizia a Spaniei poartă aparat dentar

Prinţesa Letizia a Spaniei

Prinţesa Letizia a Spaniei poartă un aparat dentar discret, descoperit recent de către ziarişti. Un nou pas pentru îmbunătăţirea imaginii sale, după operaţia de rinoplastie.

Trecut aproape neobservat de aparatele de fotografiat şi de camerele video, aparatul dentar al prinţesei Letizia a fost descoperit, în cele din urmă, de către ziarişti. Cu ani în urmă, şi prinţul Felipe a purtat unul, în dorinţa sa de a avea o dantură perfectă.

Vestea a fost dată, în revistele mondene, de către pagina web Vanitas, pe care a apărut titlul „Prinţesa Letizia poartă aparat dentar".

Realizat dintr-un material translucid, care îl face aproape insesizabil, aparatul pentru îndreptarea dinţilor are un preţ ce variază între 3.800 şi 5.000 de euro.

Se pare că acesta este un nou detaliu pe care Letizia l-a luat în calcul, pentru îmbunătăţirea imaginii sale, după operaţia la nas de anul trecut, mult mai evidentă.

În cazul prinţesei Letizia, al cărei zâmbet a fascinat zeci de mii de telespectatori, pe când lucra ca prezentatoare de ştiri la televiziunea spaniolă, nu se ştie exact ce problemă doreşte să corecteze. În toate revistele radiază de frumuseţe, iar eleganţa sa continuă să fascineze, în Spania şi pe întregul mapamond.

Vezi FOTODacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările