Mii de olandezi vor să-şi ia adio de la Marea Britanie pe plajă

Mii de olandezi
vor să-şi ia adio de la Marea Britanie pe plajă

FOTO Facebook

Un utilizator olandez de Facebook a creat un eveniment prin care oamenii să-şi ia adio de la Marea Britanie, de pe plajă, cu mâncare şi băutură din plin, scrie Euronews.

Evenimentul este programat pe 31 octombrie, data-limită a ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, pe Strand Wijik Aan Zee, o plajă de pe coasta vestică a Olandei.

Ron Toekook îşi invită oaspeţii să i se alăture „într-un scaun pe plajă, ca să vadă cum Marea Britanie se trezeşte că e o instituţie închisă”, cu „cartofi olandezi, vin franţuzesc şi bere germană”.

Până astăzi, aproape 50.000 de oameni şi-au exprimat interesul în eveniment şi peste 7.000 au anunţat că vor participa.

„Dacă există suficient interes, poate veni o formaţie să cânte <<It`s quiet across the street>> (în traducere, E linişte peste stradă) şi <<We`ll meet again>> (în traducere, Ne vom întâlni din nou), a scris Towkook, adăugând: „Alte sugestii muzicale sunt binevenite”. 

Marea Britanie ar trebui să părăsească UE pe 31 octombrie, după ce prim-ministrul Boris Johnson a promis că acest lucru se va întâmpla cu sau fără un acord. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: