„Poftiţi pe la noi!“. Răzvan, Dani şi Cheeky Girls fac curat în grajd: „La fermă a fost odios“

„Poftiţi pe la noi!“. Răzvan, Dani şi Cheeky Girls fac curat în grajd: „La fermă a fost odios“

Nea Mărin alături de gemenele de la Cheeky Girl, Răzvan şi Dani FOTO Antena 1

Matinalii Răzvan şi Dani fac echipă cu gemenele Cheeky Girls în cea de-a treia ediţie din acest sezon a emisiunii „Poftiţi pe la noi!“. Cei patru ajung în Breaza, în sânul unei familii cu 17 copii, pentru care vor face tot posibilul să le schimbe viaţa în bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Poftiţi pe la noi“: Mihai Petre organizează un spectacol caritabil

Cât timp cele patru vedete vor munci şi vor încerca să convingă cât mai mulţi oameni din comunitate  să îi ajute cu bani sau produse alimentare, Mihai Petre va fi din nou responsabil cu organizarea unui spectacol caritabil.

„Poftiţi pe la noi!“: Răzvan îl fentează pe Nea Mărin

Răzvan şi Dani trebuie, printre altele, să rânească într-o fermă de văcuţe. Deşi îşi acoperă nasul cu o batistă, lui Răzvan i se face rău şi declară ferm că „la fermă a fost ceva odios“. Mai mult decât atât, lui Răzvan i se pare greu oriunde e loc de muncă fizică, aşa că va pune la cale soluţii care mai de care mai ingenioase pentru a delega sarcinile trasate de Nea Mărin.

Ajuns la o fermă de vaci, Răzvan şi-a acoperit nasul cu o batistă FOTO Antena 1

„Poftiţi pe la noi!“: Cheeky Girls muncesc pe tocuri

Spre deosebire de el, gemenele de la Cheeky Girls nu vor ieşi din cuvântul gazdei emisiunii şi vor munci pe rupte şi… pe tocuri. Surorile Monica şi Gabriela nu se dezlipesc de încălţămintea cu toc nici atunci când lucrează în grădină, nici când cără lucruri foarte grele şi nici când mână o turmă de oi.

Răzvan, Dani, Gabriela, Monica şi Nea Mărin FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: