TV

Membru CNA, replică dură la atacul lui Iohannis: „Preşedintele minte. Nu are habar de legea audiovizualului“ | klaus iohannis

Membru CNA, replică dură la atacul lui Iohannis: „Preşedintele minte. Nu are habar de legea audiovizualului“

Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a minţit când a susţinut că Liviu Dragnea „a dat ordin“ forului să ignore referendumul din 26 mai şi îi cere să aducă dovezi în sprijinul afirmaţiilor făcute, subliniind chiar că se gândeşte să facă o plângere.

TV

Mircea Badea o atacă dur pe Viorica Dăncilă: După ce imbecila planetei a spus că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti | klaus iohannis

Mircea Badea o atacă dur pe Viorica Dăncilă: După ce imbecila planetei a spus că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a întors armele împotriva premierului Viorica Dăncilă, pe care a numit-o „imbecile pământului“ după ce aceasta a anunţat că va vota la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis, pe care Badea l-a catalogat în acelaşi stil – „hitlerist cretin“.

TV

Emilia Clarke, despre sfârşitul tragic avut de Daenerys în Game of Thrones: „Am susţinut-o până la final, nu-mi place deloc că fanii o numesc The Mad Queen“

Emilia Clarke, despre sfârşitul tragic avut de Daenerys în Game of Thrones: „Am susţinut-o până la final, nu-mi place deloc că fanii o numesc The Mad Queen“

Emilia Clarke, care a interpretat unul dintre cele mai iubite personaje din „Game of Thrones“, a vorbit despre finalul tragic al Mamei Dragonilor din ultimul episod, mărturisind că a fost foarte afectată. De asemenea, actriţa a explicat de ce Daenerys s-a schimbat brusc şi a mărturisit că nu suportă ideea că fanii şi-au schimbat părerea despre ea. Atenţie, urmează spoilere!

Încercări oneste de a prezenta realitatea şi evaluări independente ale regulilor folosite de mass-media sunt vitale, în special în acest spaţiu aproape nereglementat al mediei în care trăim. Regimul existent al mediei îşi are originile în modelul progresist al presei, naturalizat printr-o varietate de politici guvernamentale dublate de asumpţii juralistice, norme, procese şi instituţii.

acum 8 luni · comentarii (1)

Duminică, ora 19, ora României, se desfăşura pe arena Louis Armstrong a US Open o partidă de tenis care face mai multă onoare tenisului şi sportului în general decât evenimentele centrale ale turneului, prea mult intrate în atenţia presei şi a corporaţiilor. Am în gând finala de simplu fete în scaun cu rotile. Pentru toţi cei ce au avut timpul, instrumentele media şi curiozitatea de a o viziona, sunt convins că a fost o experienţă marcantă.

acum 9 luni · comentarii (1)

Nu poate ea, în ruptul capului, Televiziunea Română să devină interesantă, atractivă, o prezenţă reală, semnificativă pe piaţa media din România. Mergeţi într-un hotel oarecare şi vedeţi pe ce poziţie din telecomandă se află TVR 1, de pildă! şi orice discuţie pe această temă îşi dovedeşte inutilitatea.

acum 11 luni · comentarii (1)

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 1 an · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 1 an · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 1 an · comentarii (8)
Postari Recente