Kamara, eliminat din Fermă după ce regulile s-au schimbat. Cântăreţul lupta pentru a-şi putea opera fiul: „Dintr-o greşeală medicală nu mai poate merge“

Kamara, eliminat din Fermă după ce regulile s-au schimbat. Cântăreţul lupta pentru a-şi putea opera fiul: „Dintr-o greşeală medicală nu mai poate merge“

Kamara a pierdut în faţa lui Marius FOTO Pro TV

Cânăreţul Kamara a fost eliminat din Ferma după ce regulile show-ului de la Pro TV au fosc schimbate. Artistul a părăsit cu lacrimi în ochi concursul în care s-a înscris cu speranţa că va câştiga premiul în bani pentru a-şi ajuta fiul bolnav.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce regulile jocului au fost schimbare brusc, cântăreţul Kamara (44 de ani) a pierdut lupta cu sportivul Marius Crăciun (24 de ani) şi a ieşit din concurs. 
 
Până acum, duelul pentru titlul de fermier-şef nu presupunea eliminarea pierzătorului şi se dădea între concurentul numit în scrisoarea ultimului eliminat din show şi un alt concurent ales prin vot. În ediţia din 30 aprilie însă regulile au fost complet modificate, astfel că duelul a fost cu eliminare şi s-a dat între concurenţii numiţi de cei care fuseseră anterior la duel, adică de Diana Belbiţă şi Otilia Bilionera. 
 
Atât Kamara, cât şi Marius au intrat în „Ferma“ cu scopul de a câştiga premiul de 50.000 de euro, bani cu care să-i ajute pe cei dragi. 
 
 
 
Marius Crăciun, care a ajuns şi în finala „Ninja Warrior România“, vrea să-şi ajute familia care se confruntă cu o situaţie financiară foarte grea, despre care a vorbit plângând. 
 
„Părinţii mei au fost întotdeauna mândri de mine şi de ce am făcut atât pentru ei, cât şi pentru mine. Nu am avut o situaţie financiară bună, am locuit până de curând patru persoane într-o singură cameră, imediat ce am terminat liceul a trebuit să mă angajez pentru a aduce bani în casă. Îmi pare rău că plâng. De fiecare dată când vorbesc despre familie mă emoţionez, nimic nu mă emoţionează atât de mult, nu ştiu de ce, probabil din cauza problemelor şi a faptului că m-am implicat foarte mult ca să fie bine. Vreau să câştig şi să plătesc datoriile pentru a avea o viaţă mai liniştită“, a declarat Marius Crăciun înainte de începerea duelului. 
 
La rândul lui, Kamara a mărturisit că a intrat în show-ul de la Pro TV cu speranţa că va câştiga premiul în bani pentru a-şi permite operaţia fiului său în vârstă de cinci ani, Leon. Micuţul suferă de o formă de paralizie cerebrală şi are nevoie de o intervenţie complicată pentru a putea merge. Copilul s-a născut prematur şi din cauza faptului că medicii nu l-au băgat la incubator, aşa cum susţine Kamara, a suferit un stop cardio-respirator.
 
„Am plecat de acasă cu inima îndoită, pentru că mă gândeam că voi sta departe de băiatul meu şi nu am stat niciodată atât de mult despărţiţi. Poate că uneori este destul de greu să fiu înţeles, însă m-au măcinat foarte multe lucruri de-a lungul vieţii mele, mai ales în ultimii cinci ani, de când s-a născut. Dintr-un copil perfect sănătos, dintr-o greşeală medicală, a ajuns să nu poată să meargă, să nu putem alerga împreună, iar acest lucru mă macină. Uneori, toată tensiunea asta pe care unii nu o înţeleg de acolo vine şi tot de acolo îmi iau şi puterea să lupt. Indiferent ce se va întâmpla în acest concurs, lupta mea pentru el va continua atâta vreme cât eu exist pe acest pământ. Indiferent de rezultat, ştiu că voi plânge cu un ochi, dar mă voi bucura cu celălalt, pentru că m-am luptat cu Marius. El e singurul om de aici pe care, dacă m-ar scoate din concurs, nu aş fi supărat pentru că ştiu cauza lui, ştiu prin ce trece şi el“, a declarat Kamara. 
 
La finalul luptei, cei doi concurenţi s-au îmbrăţişat. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările