Cine sunt primele vedete eliminate de la Asia Express: „Plânsul ăsta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede“ VIDEO

Cine sunt primele vedete eliminate de la Asia Express: „Plânsul ăsta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede“ VIDEO

Trei dintre cele nouă echipe plecate pe Drumul Elefantului FOTO Antena 1

Cea de-a treia ediţie Asia Express - Drumul Elefantului a fost una extrem de tensionată. Trei echipe au participat în cursa pentru ultima şansă, un traseu de misiuni prin Sri Lanka, ce le-a oferit vedetelor o ultimă şansă de a demonstra că merită să rămână în competiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o zi grea, în care imprevizibilul a schimbat soarta clasamentului de nenumărate ori, Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. 
 
Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roşu, cele două au părăsit competiţia: 
 
„Mă bucur că am avut parte de experienţa asta... Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în «Asia Express». I-aş recomanda oricui să participe. Pentru mine, plânsul ăsta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede“, a mărturisit Iuliana.
 
 
 
Primele două echipe calificate în cursa pentru ultima şansă au fost cele de fete, Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani, alături de Bianca Drăguşanu şi sora sa, Oana. 
 
Regulamentul presupune ca ultimele două cupluri ajunse la punctul de control în etapa precedentă să participe în această cursă, însă fetelor li s-au alăturat Ruby şi iubitul său, Robert, o a treia echipă, votată strategic de restul concurenţilor.
 
„Riscăm să plecăm acasă, dar suntem pozitivi. Nu scăpaţi aşa uşor de noi“, a spus Ruby la aflarea verdictului. 
 

Aşadar, trei echipe au pornit marţi seară într-o cursă tensionată, plină de misiuni, însă startul i-a motivat pe fiecare dintre ei să lupte din răsputeri: „Astăzi eu îmi voi da silinţa mai mult ca niciodată. De dragul jocului, al experienţei şi, bineînţeles, de dragul Iulianei“, a declarat Marga. 
 
Prima provocare a avut loc la College of Technology, acolo unde vedetele au fost nevoiţi să şlefuiască pietre de cuarţ, conform unui model dat, apoi să potrivească o serie de diamante conform unor tăieturi specifice. Cele două echipe de fete au avut un start extrem de bun în cursă şi s-au descurcat să îndeplinească proba într-un timp foarte scurt, însă Ruby şi Robert au clacat, din cauza faptului că autostopul şi aglomeraţia din Sri Lanka le-au pus mari probleme: „Noi nu suntem aşa, nouă nu ne place să renunţăm, mai ales când e mai greu. Dar a fost o situaţie mai dificilă, pe care cei de acasă nu ar putea să o înţeleagă“.
 
În vreme ce Margherita de la Clejani, Iuliana Luciu, Bianca Drăguşanu şi Oana se îndreptau către a doua locaţie din traseul cursei pentru ultima şansă, Ruby şi Robert căutau transport către prima misiune. Următoarea provocare, ce a avut loc într-o piaţă aglomerată din Sri Lanka, a fost una dificilă. În vreme ce un concurent a fost nevoit să înveţe denumirile condimentelor în Sinhala, limba oficială, coechipierul său a învăţat să le recunoască după miros. Fiecare echipă a trecut printr-un test în faţa unui jurat, iar tensiunea cursei şi dificultatea probei au iscat tensiuni maxime. 
 
În cele din urmă, toate cele trei echipe au reuşit să îndeplinească misiunea şi au pornit spre cel de-al treilea punct al traseului. Şi pentru că în Asia Express imprevizibilul poate schimba soarta clasamentului în orice moment, Marga şi Iuliana, echipa fruntaşă până în acel moment, au pierdut foarte mult timp din cauza faptului că au luat autobuzul în direcţia greşită.
 
 
La magazinul de costume, vedetele s-au îmbrăcat în mire şi mireasă, conform tradiţiei de nuntă din Sri Lanka, iar proba a stârnit reacţii spumoase în rândul localnicilor.
 
„E cea mai tare nuntă, niciodată nu am visat să fiu mireasă într-o remorcă plină cu fier vechi“, afirmă Margherita. 
 
În ploaie torenţială, fără pantofi, dar îmbrăcaţi festiv, concurenţii au plecat spre ultima misiune, ridicarea tortul de nuntă. „A fost mult mai greu să obţinem o maşină ca atunci când suntem îmbrăcaţi normal. Ai zice că e mai uşor, că suntem de-ai lor, dar nu a vrut nimeni sa ne ia. Am umblat desculţă prin toată Sri Lanka“, a spus Ruby. 
 
 
La finalul cursei pentru ultima şansă, Bianca Drăguşanu şi Oana s-au clasat pe primul loc, urmate de Ruby şi Robert. „Pentru toată lumea a fost surprinzător că am ajuns primele. Pentru că Bianca a spus că nu îşi mai doreşte să continue, că vrea să plece acasă. Probabil că adrenalina şi-a spus cuvântul“, a mărturisit sora vedetei. 
 
Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu, ultimele ajunse, au sperat ca elefantul din cutia securizată să fie verde, însă prima etapă din Sri Lanka a fost una eliminatorie. Cele două au părăsit competiţia, în aplauzele tuturor.
 
„Drumul nostru a fost unul foarte frumos până acum şi ne bucurăm că am participat. A fost o experienţă minunată, am văzut o ţară colorată plină de oameni uimitori“, a afirmat Marga. „Ne pare foarte rău pentru ele. M-am ofticat. A fost primul moment trist“, a adăugat CRBL.
 
FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: