VIDEO Mihai Trăistariu are piesă pentru Eurovision: „Nu mi-e frică de finala din România“

VIDEO Mihai Trăistariu are piesă pentru Eurovision: „Nu mi-e frică de finala din România“

Mihai Trăistariu a mărturisit că-i place foarte mult piesa interpretată de Paula Selig cu Ovi şi cea cântată de Ştefan Stan FOTO Adrian Pogîngeanu

După ce a ocupat una dintre cele mai bune clasări ale României la Eurovision – locul 4, în 2006, cu piesa „Tornero“ – Mihai Trăistariu a tatonat terenul în fiecare an pentru o eventuală revenire în concurs. Anul acesta pare mai hotărât ca niciodată şi are şi o piesă pe care mizează: „I’m Sorry“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum a declarat, Mihai Trăstraiu a primit peste 60 de melodii de la diverşi compozitori, dar piesa care l-a convins este „I’m Sorry“, scrisă de Andrei Tudor (şi el fost participant la Eurovision, în 2008, în calitate de compozitor al piesei „Pe-o margine de lume“, interpretată de Nico şi Vlad Miriţă).

În ceea ce priveşte înscrierea piesei LA Selecţia Naţională – mâine este ultima zi în care poate face acest lucru – Mihai Trăsitariu nu a luat încă o decizie.

„Piesa are deja 12.230 de vizionari pe YouTube într-o singură zi şi creşte. Îmi place. Ieri am primit două scenarii diferite pentru videoclip, va fi trăznet. Aştept încă părerea lui Andrei. Nu fac nimic fără el. Cât priveşte decizia mea de a participa la Eurovision sau nu... Andrei mi-a zis aşa: «Mihai, aici e clar decizia ta». Şi aşa şi este. Compozitorul nu pierde aproape nimic dacă piesa nu intră pe podium. Eu, însa, da. Nu vreau să mă duc acolo şi să ies pe locul 10, eu vreau să-mi depăşesc performanţa. Vreau locul 1, 2 sau 3. Deci, mâine (vineri, 14 februarie – n.r.) la prânz mă hotărăsc. Va fi greu, dar trebuie să fiu foarte sigur de ceea ce fac“, a scris cântăreţul pe contul lui de Facebook.

Mihai Trăistariu a declarat că-i place foarte mult piesa interpretată de Paula Selig cu Ovi şi cea cântată de Ştefan Stan, dar crede că are mari şanse să câştige Selecţia Naţională. Nu mi-e frică de finala din România. Ştiu cum cânt, ştiu ce pot. Singurul lucru de care mi-ar fi teamă e juriul, că sunt o mulţime de prietenii şi antipatii în lumea asta“, a declarat cântăreţul pentru „Adevărul“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările