VIDEO Festivalul Rock the City 2013: solistul Rammstein, în flăcări

VIDEO Festivalul Rock the City 2013: solistul Rammstein, în flăcări

Trupa germană Rammstein este cap de afiş al festivalului FOTO Arhivă personală/Facebook

Echipamentele trupelor care vor participa la festivalul Rock The City, în perioada 27 - 28 iulie, sunt aduse la Bucureşti cu 30 de camioane, nouă dintre acestea aparţinând celor de la Rammstein, iar artiştii vor cânta pe o scenă de 150 de tone, înaltă de 20 de metri, informează organizatorii. Trupa Rammstein, capul de afiş al evenimentului, va avea un show cu multe efecte pirotehnice.

Pregătirile pentgru festivalul Rock the City 2013 au început de duminică, la Romexpo, unde echipa de producţie a evenimentului lucrează la construcţia scenei..

Artiştii invitaţi în acest an vor concerta pe o scenă de 20 de metri înalţime, una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Suprafaţa totală a scenei este de 1.500 de metri pătraţi, greutatea ei fiind de peste 150 de tone. Construcţia scenei va dura nu mai puţin de patru zile şi va fi realizată de o echipă formată din tehnicieni români şi din străinătate.

Sistemul de sonorizare este unul dintre cele mai moderne de pe piaţă, compus din peste 100 de difuzoare de mare putere, iar luminile vor fi configurate diferit pentru fiecare trupă, culminând cu un spectacol de lumini grandios, la concertul Rammstein. 

Cei de la Rammstein sunt faimoşi pentru utilizarea focului în spectacole, iar solistul Till Lindemann este pirotehnician autorizat. Pe scena de la Bucureşti, el va fi cuprins în întregime de flăcări în mai multe momente ale show-ului.

În ceea ce priveşte recuzita scenică a celor de la Rammstein, montarea acestora va începe imediat după încheierea primei zile de festival şi va dura până în ziua următoare, fiind asigurată de cei 70 de tehnicieni ai trupei. Echipa de producţie a festivalului este formată, în total, din peste 500 de persoane, care vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare şi lumini, precum şi efectele pirotehnice.

Rock The City 2013 are loc în zilele de 27 şi 28 iulie, în Complexul Romexpo din Capitală. În prima zi vor concerta Goodbye to Gravity, Boon, Rezident Ex, Enslaved şi Heaven Shall Burn.

În cea de-a doua zi a festivalului vor urca pe scenă Psychogod, White Walls, Trivium, Bullet For My Valentine şi Rammstein, care încheie ediţia din acest an.

Biletele pentru Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe eventim.ro. Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: