Cel mai spectaculos musical produs în România, We Will Rock You, se întoarce cu două noi reprezentaţii la Sala Palatului pe 13 şi 14 noiembrie

Cel mai spectaculos musical produs în România, We Will Rock You, se întoarce cu două noi reprezentaţii la Sala Palatului pe 13 şi 14 noiembrie

După lansarea spectaculoasă din primăvară şi cronicile elogioase, musicalul inspirat de hiturile trupei Queen, We Will Rock You, revine cu două noi reprezentaţii excepţionale la Sala Palatului pe 13 şi 14 noiembrie.

We Will Rock You este o poveste dintr-un viitor nu foarte îndepărtat în care întreaga lume este controlată prin computer de către o companie dictatorială condusă de Killer Queen (Loredana), un viitor în care nu mai exista muzica live ci doar sunete produse sintetic pe computer. Există însă un adolescent – Galileo Figaro ( Lucian Ionescu) care visează versuri şi ritmuri din vremurile în care rock-ul era iubit de oameni, adolescent care vrea să readucă muzica live în atenţia generaţiei lui, ajutat de iubita să – Scaramouche (Mara Captaru).
 
Peste 10.000 de spectatori au văzut în primăvara acest spectacol excepţional în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu. “Decoruri spectaculoase care amintesc de marile concerte de pe Wembley, transformări din costume şi peruci cum doar pe Broadway se văd”, “voci excepţionale şi coregrafii exemplar executate” , “un spectacol care îmbina emoţia cu ironia” - acestea au fost cuvintele presei de specialitate după reprezentaţiile din primăvara de la premieră.
 
În We Will Rock You, 22 dintre hiturile Queen sunt interpretate excepţional de întreaga distribuţie a musicalului formată din 25 de actori şi toate ecourile de după primele reprezentaţii au vorbit despre cât de spectaculos canta tinerii din personajele principale – interpreta lui Scaramouche, Mara Captaru, are 16 ani şi e cea mai tânără dintre toţi actorii care au jucat în toată lumea acest rol.
 
We Will Rock You este o producţie WonderTheatre.
Regia, coregrafia şi costumele Răzvan Mazilu
 
Distribuţia: Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniţă, Ion Radu Burlan,  Maria Alexievici, Luiza Coborî, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ştefănescu, Horea Suciu, Traian Măicanescu, George C Vasile.
 
Biletele pentru cele două noi reprezentaţii – 13 şi 14 noiembrie -  au fost puse în vânzare pe iabilet.ro şi la casa de bilete a sălii palatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: