Controversatul film „Joker“ ar putea avea o continuare VIDEO

Controversatul film „Joker“ ar putea avea o continuare VIDEO

Joaquin Phoenix în filmul „Joker“

Tod Phillips este în negocieri pentru a-şi relua rolul de regizor, dar şi de scenarist, alături de Scott Silver, pentru o continuare a controversatului film „Joker“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit The Hollywood Reporter, o continuare a filmului „Joker“ ar fi în lucru la Warner Bros şi Todd Phillips va regiza şi a doua parte a producţiei de succes. De asemenea, actorul Joaquin Phoenix ar reveni în rolul principal.

Decizia de a filma o continuare vine după imensul succes de box office pe care producţia lui Todd Phillips a avut-o.

„Joker“ a devenit săptămâna acesta filmul cu cele mai mari încasări din istorie pentru o peliculă din categoria celor interzise minorilor sub 17 ani. A strâns din bilete peste un miliard de dolari la nivel mondial.

„Joker“ a fost al patrulea titlu din universul DC care a trecut pragul de încasări de 1 miliard de dolari, alături de „Aquaman“ (2018, 1,15 miliarde de dolari), „Cavalerul Negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises“ (2012, 1,08 miliarde de dolari) şi „Cavalerul Negru/ The Dark Knight“ (2008, 1 miliard de dolari), notează sursa citată.

Lungmetrajul este şi cel mai profitabil film realizat vreodată după benzi desenate, după ce a obţinut încasări de 15 ori mai mari decat costurile de producţie, care s-au ridicat la 62,5 milioane de dolari.

Suma este una considerabil mai mică în comparaţie cu bugetele de producţie ale altor adaptări cinematografice inspirate din universul benzilor desenate.

„Joker“ a fost premiat cu cel mai important trofeu la Festivalul de la Veneţia de anul acesta - Leul de Aur. Lungmetrajul lui Todd Phillips este considerat unul dintre principalii competitori pentru nominalizările la Oscar 2020. Interpretarea lui Joaquin Phoenix a fost unanim lăudată de critici, însă filmul se află în mijlocul unei controverse: violenţa văzută cu empatie. 

Rolul lui Joker a mai fost jucat în trecut şi de Heath Ledger, Jared Leto, Jack Nicholson, Mark Hamil. Cel mai apreciat dintre actorii care au interpretat personajul este Heath Ledger, care a primit post-mortem premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar în anul 2009.

Recent, Joaquin Phoenix a mărturisit că a slăbit 23 de kilograme într-un timp foarte scurt pentru rolul său, ţinând o dietă „oribilă“, şi a recunoscut că acest proiect l-a consumat foarte mult şi din punct de vedere psihic. 

Arthur Fleck este un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: