VIDEO Kristen Stewart către un paparazzo: „Nu valorezi nimic, nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine“

Kristen Stewart către un paparazzo: „Nu valorezi nimic, nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine”

În ultima vreme, vedetele au început să reacţioneze mai impulsiv faţă de paparazzi care le vânează mişcările la orice colţ, doar pentru a le surprinde reacţiile de moment. Acesta este şi cazul actriţei Kristen Stewart care a avut o ieşire de nestăpânit în faţa unui paparazzo.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imaginile surprinse de fotograf, Kristen Stewart stă în spatele unei porţi şi vorbeşte cu el pe un ton nu prea prietenos. Având în vedere că înregistrarea începe cu  acest moment, este destul de neclar dacă jurnalistul a provocat-o să îi răspundă aşa. 

„De ce îmi spui să dispar?“, întreabă jurnalistul, iar Stewart îi răspunde foarte furioasă: „Pentru că nu valorezi nimic. Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine“.

Dialogul dintre cei doi continuă în aceeaşi notă până când protagonista din filmul „Twilight“/„Amurg“ iese din spatele porţii şi intră într-o maşină care o aştepta. În tot acest timp, cameramanul o asaltează în continuare cu întrebări despre viaţa ei privată, dar Stewart le ignoră.

Pe numele ei complet Kristen Jaymes Stewart, actriţa de origine americană a devenit cunoscută pentru rolul din filmul bazat pe best-sellerul scriitoarei Stephenie Meyer, „Amurg“, unde o interpretează pe Bella Swan. Kristen joacă împreună cu Robert Pattison, care îi dă viaţă lui Edward Cullen, un vampir ce se îndrăgosteşte de Bella. Cei doi au avut o relaţie şi în afara platourilor de filmare. Interpretarea din seria „Amurg“ i-a adus actritei câteva premii notabile, printre care premiul MTV pentru Cea Mai Bună Actriţă, premiul pentru Cel Mai Bun Sărut (împreună cu Robert Pattison), dar şi o nominalizare la premiile BAFTA pentru Cea Mai Bună Vedetă cu o Carieră în Ascensiune.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările