VIDEO „Cadâna cu talent“ vrea carieră în dans

VIDEO „Cadâna cu talent“  vrea carieră în dans

Mariana Burghelea

După prestaţia de la „Românii au talent“, unde a dansat aproape dezbrăcată, Mariana Burghelea (54 de ani) spune că ar evolua alături de o formaţie de stripperi. Fostul şef al femeii, de la centrul de recuperare pentru bolnavii neuropsihici, spune că aceasta era excentrică şi că a sancţionat-o o dată, când nu şi-a făcut treaba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mariana Burghelea, dansatoarea care a şocat juriul şi spectatorii la „Românii au talent" dansând aproape dezbrăcată, a lucrat ca soră medicală la Centrul de recuperare pentru bolnavii neuropsihici Bâlteni din Târgu-Jiu. Gorjeanca a părăsit acest loc de muncă în luna mai a anului trecut, prin acordul părţilor, iar acum, deşi a intrat în a doua parte a vieţii, se gândeşte chiar la o carieră în lumea dansului, pentru că are nevoie de bani. „Sunt dispusă să dansez în baruri, restaurante sau chiar în spectacole şi aş fi încântată să evoluez alături de o formaţie de ­stripperi. Sunt interesată de o astfel de oportunitate pentru că vreau să câştig bani, deoarece veniturile pe care le realizez sunt foarte mici, de 500-600 de lei pe lună", a explicat Mariana Burghelea pentru „Adevărul".

VIDEO

Femeia şi-a descoperit pasiunea pentru dansuri orientale încă din adolescenţă, atunci când a văzut filmul „Răpirea fecioarelor". „În film era o scenă cu o cadână care dansa. Am vrut să dansez şi eu şi aşa am început, aveam 12-13 ani pe atunci. Nu am luat lecţii, pentru că nimeni nu poate să-ţi mişte gâtul sau trupul. Am învăţat singură, dar m-a ajutat şi mama. Din ce în ce mai mult am învăţat şi m-am specializat. Mişcările mele sunt native. Am fost prezentă în mai multe spectacole şi prezentări, la restaurante şi baruri, iar mişcările îmi vin automat. Soţul meu mă susţine, iar eu fac ceva ce nu există la noi în ţară, unde se dansează doar din buric. Dansul meu este unul original", povesteşte femeia despre stilul ei de dans.


CITESTE SI:

VIDEO Rebeca Neacşu, minunea de fată cu voce de înger, care a impresionat juriul de la „Românii au talent"

Eroare de garderobă

Mariana Burghelea are cinci costume orientale pe care le îmbracă la diverse prezentări şi spune că a fost un accident că a apărut aproape dezbrăcată în timpul prestaţiei sale de la „Românii au talent". „S-a dorit să fiu ca o surpriză a emisiunii şi mi s-a cerut să apar mai întâi în costumaţie de stradă şi apoi în cea de scenă. Am fost să mă schimb rapid, în doar trei minute.

 Chiar dacă am fost şi ajutată, la un costum din acesta trebuie să te pregăteşti mai mult timp ca să-l porţi, iar fetele care m-au ajutat nu au văzut că mie mi-a rămas o jumătate de fund gol", a explicat Burghelea, elucidând misterul costumaţiei şocante. „Asta nu a plăcut juriului, culmea, chiar unui bărbat. Lui Andrei i-a plăcut foarte mult, dar lui Mihai nu. Probabil că îşi face impresia că este mai interesant dacă dă cele mai mici note şi are mereu de comentat. El este mai scârbos. I-am dat într-un fel dreptate, dar eu nu am ştiut că am dansat aşa, am fost chiar şocată când m-am văzut la televizor.

Trebuia să mi se spună. Nici Mihai Petre nu trebuia să reacţioneze aşa cum a făcut-o, mai ales că trăim într-un secol în care nudismul este prezent peste tot, chiar şi la televizor destul de des. Nu am avut timp ca, în doar trei minute, ­să-mi pun toate accesoriile. Într-un fel, îmi pare rău că m-am dus", a spus Mariana Burghelea, care a precizat că după apariţia de la „Românii au talent" a primit multe telefoane care au făcut-o să spere că îşi va relansa cariera artistică.

A fost sancţionată

Augustin Bucă, şeful Marianei Burghelea timp de 12 ani, cât aceasta a lucrat la Centrul de recuperare pentru bolnavii neuropsihici Bâlteni din Târgu-Jiu, spune că dansatoarea de la „Românii au talent" era mai excentrică şi chiar a sancţionat-o, alături de alte cadre medicale.
„Nu era un element prea bun, era cu mintea aiurea, la dansuri şi la alte chestii de genul acesta. Am înţeles că dansa prin baruri. Am fost destul de sever şi am ştiut să mă impun, aşa că nu a creat probleme mari. Îmi amintesc însă că am sancţionat-o odată, alături de alte cadre medicale, pentru că nu îşi făcuseră datoria.

Era o fire mai excentrică şi purta mai multe peruci, de diferite culori. Pot spune că avea un comportament puţin bizar", a mărturisit Augustin Bucă. Foştii colegi ai Marianei Burghelea se feresc să vorbească despre ea.  „Nu vor să declare, pentru că le este teamă să nu se răzbune pe ei", a spus directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

A şocat juriul

Mariana Burghelea s-a prezentat la concurs fiind convinsă de calităţile sale de dansatoare. Costumul roşu, transparent, de cadână, lăsa însă prea puţin loc imaginaţiei publicului, fapt remarcat şi de juriu. Odată ce asistenta dansatoare şi-a dezlănţuit mişcările din buric şi şolduri, reacţia sălii şi a juriului a spus totul. Dacă spectatorii râdeau în hohote de prestaţia concurentei, Mihai Petre n-a rezistat mai mult de câteva secunde înainte de a apăsa butonul roşu. „Aş vrea să vă fac o sugestie: să vă faceţi coregrafia doar cu faţa, aş aprecia asta", a spus Petre la finalul numărului. „E în toate poziţiile", a răspuns cadâna-doamnă.

Voci, fachiri, dansuri şi şerpi, în această seară


Un număr de dans din a patra ediţie Foto: pro tv

În cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent", ce va fi difuzată în această seară, de la 20.30, la Pro TV, noi români talentaţi vor fi dezvăluiţi publicului. Un nou calup de voci ieşite din comun, fachiri care nu au nicio frică, grupuri de dans, dresori de şerpi şi mulţi alţii vor fi supuşi judecăţii juriului format din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre. Aceştia au decis deja cine va trece în semifinală şi cine nu este destul de talentat pentru a ajunge în etapa următoare.

Concurenţii care impresionează juriul şi obţin cel puţin două voturi de „da" din trei posibile vor putea fi revăzuţi în etapa următoare. Ultima dintre cele şase ediţii înregistrate deja - etapa preselecţiilor - va fi difuzată pe 25 martie şi tot atunci publicul îi va şti deja pe toţi semifinaliştii.

Cele trei semifinale vor fi transmise în direct şi vor prezenta câte 16 concurenţi. Cei mai talentaţi 12 concurenţi care ajung în finală vor fi selectaţi atât cu aportul juriului, cât şi cu al publicului. O semifinală va avea două jumătăţi. După ce au prestat primii opt concurenţi, publicul îşi va alege preferatul prin sms.

Unul dintre cei 12 finalişti va fi desemnat de public, prin sms, drept câştigător

În urma clasamentului compilat pe baza opţiunilor publicului, „talentatul" de pe primul loc se va califica automat în finală, în timp ce juriul va mai selecta un finalist dintre clasaţii locului al doilea şi al treilea. Sistemul este identic şi pentru a doua jumătate a semifinalei, astfel, din fiecare show vor rezulta patru finalişti. Unul dintre cei 12 finalişti va fi desemnat de public, prin sms, drept câştigător al premiului de 120.000 de dolari.

"Sunt dispusă să dansez în baruri sau restaurante şi aş fi încântată să evoluez alături de o formaţie de stripperi."
Mariana Burghelea
cadână

"Eu nu am ştiut că am dansat aşa, am fost chiar şocată când m-am văzut la televizor."
Mariana Burghelea
cadână

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările