Trista poveste a cascadoarei care a rămas fără o mână după un grav accident suferit în timp ce o dubla pe Milla Jovovich. Ea i-a dat în judecată pe producători

Trista poveste a cascadoarei care a rămas fără o mână după un grav accident suferit în timp ce o dubla pe Milla Jovovich. Ea i-a dat în judecată pe producători

Olivia Jackson, dublura actriţei Milla Jovovich FOTO Instagram

Dublura actriţei Milla Jovovich i-a dat în judecată pe producătorii „Resident Evil“, pe care îi acuză că au abandonat-o după ce la filmări a suferit un grav accident în urma căruia i s-a amputat braţul stâng.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cascadoarea Olivia Jackson (38 de ani) a povestit calvarul prin care a trecut după ce, în 2015, a suferit un grav accident de motocicletă pe platourile de filmare de la „Resident Evil“, unde o dubla pe actriţa Milla Jovovich.
 
Potrivit actelor depuse în instanţă şi citate de The Sun, în ziua accidentului ar fi trebuit să filmeze o scenă de luptă, însă regizorul Paul Anderson a schimbat programul în ultimul moment din cauza ploii. În schimb, Olivia a fost pusă să efectueze o cascadorie periculoasă şi complexă din punct de vedere tehnic folosind o motocicletă pe o vreme nefavorabilă.
 
Scena, filmată în Africa de Sud, presupunea ca Olivia să conducă o motocicletă şi să se îndrepte cu viteză către o cameră de filmat, care urma să fie ridicată de o macara în momentul în care cascadoarea ajungea în dreptul ei. 
 
Milla Jovovich  
 
Din păcate, camera a fost ridicată prea târziu şi i-a perforat antebraţul femeii. Ea a suferit leziuni grave şi la nivelul feţei, coloanei vertebrale şi coastelor şi a stat 17 zile în comă, medicii fiind iniţial sceptici cu privire la şansele ei de supravieţuire. 
 
Cascadoarea Olivia Jackson, la scurt timp după ce şi-a revenit din comă FOTO Instagram 
 
Olivia a avut nevoie de numeroase intervenţii chirurgicale costisioare şi şedinţe de recuperare, iar medicii au decis în cele din urmă să-i amputeze braţul stâng. 
 
Ea i-a dat în judecată pe producătorii filmului, pe care îi acuză că au abandonat-o, deşi la momentul producerii accidentului i-au promis că îi vor acoperi toate cheltuielile spitaliceşti. În plus, cascadoarea susţine şi că a fost indusă în eroare cu privire la asigurarea inclusă în contractul de colaborare şi că producătorii au plătit doar 33.000 de dolari pentru accidentul care o putea costa viaţa.  
 
 
„Îmi lipseşte vechea mea faţă. Mi-e dor de vechiul meu corp. Mi-e dor de vechea mea viaţă. E foarte dureros să fiu nevoită să trăiesc îndurând consecinţele greşelilor altor oameni. Îmi doresc să-mi fi dat seama că protecţia era total inadecvată şi să nu fi acceptat acel job“, a mărturisit Olivia. 
 

Nu este momentan cunoscută suma despăgubirilor pe care le solicită cascadoarea. Filmul „Resident Evil: The Final Chapter“ a avut încasări mondiale de peste 300 de milioane de dolari. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: