Sora lui Busu, detalii despre starea de sănătate a actorului: „Lupta va fi lungă“

Sora lui Busu, detalii despre starea de sănătate a actorului: „Lupta va fi lungă“

Florin Busuioc

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj prin care le mulţumeşte oamenilor pentru susţinerea şi gândurile bune transmise pentru actor. Ea mărturiseşte că pericolul nu a trecut, chiar dacă starea lui este stabilă deocamdată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Raluca Iorga, sora actorului, mulţumeşte pentru gândurile bune transmise fratelui ei şi spune că rugăciunile sunt cele de care are nevoie acum Busu.

 „Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!“, scrie Raluca Iorga pe reţeaua socială.

Reamintim că actorul Florin Busuioc a fost operat marţi seara, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. Florin Busuioc a fost transferat la Bucureşti, cu un elicopter SMURD, la Fundeni. 

Conform News.ro, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Craiova a mai făcut următoarele declaraţii: „În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”.

Florin Busuioc tocmai ieşise de pe scenă când a spus că îi este rău şi nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Conform mai multor surse, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, dar medicii de pe ambulanţă ajunşi imediat la faţa locului au reuşit să-l resusciteze. 
 
A fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, la Terapie Intensivă. A fost intubat şi ventilat mecanic, iar apoi a intrat în sala de operaţie imediat după miezul nopţii, pentru montarea unui stent.
citeste totul despre: