Povestea tragică de dragoste a unui alt Prinţ William

Povestea tragică de dragoste a unui alt Prinţ William

William de Gloucester

De multe ori, viaţa bate filmul, iar poveştile de dragoste cu prinţi moderni sunt mult mai siropoase decât o ficţiune romantică.Toată lumea îl cunoaşte pe William al zilelor noastre, fiul cel mare al Prinţesei Diana şi viitor rege al Angliei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puţini ştiu, însă, povestea tragică a rudei sale regale cu acelaşi nume, William de Gloucester, vărul primar al Reginei Elisabeta şi un prinţ extrem de admirat de Charles, care şi-a botezat întâiul născut în memoria acestuia. Carismatic, atletic, aventuros şi cuceritor, acesta avea toate atu-urile pentru a deveni un star al familiei regale britanice, lucru care s-a şi întâmplat pentru o scurtă perioadă de timp, căci destinul i-a stins pasiunea prea devreme, la doar 30 de ani.

Născut în anul 1941, fiul cel mare al Ducelui de Gloucester şi nepot al Regelui George al V-lea, William a fost unul dintre cei mai chipeşi prinţi din generaţia sa, supranumit James Bond al monarhiei.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările