Michelle Obama a fost fotografiată în costum de baie. Cum arată fosta prima-doamnă la plajă

Michelle Obama a fost fotografiată în costum de baie. Cum arată fosta prima-doamnă la plajă

foto: Michelle Obama

Am văzut-o îmbrăcată în haine elegante, la întâlniri de nivel înalt, ori în ţinute casual sau făcând sport în colanţi şi cu adidaşi în picioare, dar rar a fost zărită la plajă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei bine, una dintre cele mai îndrăgite foste prime-doamne de la Casa Albă este acum liberă să se distreze aşa cum vrea, mai ales că a scăpat de protocolul care, probabil o împiedica să apară îmbrăcată sumar.

Pasionată de sport şi împărtăşind câteva momente din antenamentele sale cu prietenii de pe Instagram, nu e de mirare că Michelle a reuşit să se menţină în formă la cei 54 de ani ai săi. Surprinsă alături de fiica sa cea mare, Malia, şi de o întreagă trupă, fosta prima-doamnă a fost fotografiată puţin mai dezbrăcată decât eram obişnuiţi, în sutienul de la costumul de baie, cu o pereche de blugi scurţi şi cu o cămaşă descheiată pe deasupra, lăsându-şi la vedere abdomenul tonifiat, dar şi picioarele fără pic de celulită.

Iat-o pe Michelle Obama în costum de baie!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: