Margherita s-a ales cu un nou dosar penal. Fiica Clejanilor a bătut şi ameninţat angajaţii unei firme imobiliare

Margherita s-a ales cu un nou dosar penal. Fiica
Clejanilor a bătut şi ameninţat angajaţii unei firme
imobiliare

Margherita

Margherita de la Clejani nu se cuminţeşte. După ce a fost prinsă conducând pe drumurile publice sub influenţa stupefiantelor, fiica Clejanilor revine în atenţia autorităţilor cu acuzaţii de lovire, pentru care, miercuri, poliţia i-a deschis dosar penal.

Poliţia Capitalei a fost sesizată miercuri, în jurul orei 14.00, cu privire la un conflict între o femeie (Margherita) şi angajatele unei agenţii imobiliare. Se pare că fiica Clejanilor dorea să vândă un apartament prin intermediul agenţiei care se află în apropierea atelierului de croitorie pe care-l deţine.

După un conflict verbal, Margherita a început să devină agresivă, pe una dintre femei a lovit-o, pe cealaltă a bruscat-o. După ce poliţia a ajuns la faţa locului, angajatele au decis să depună o plângere penală. 

Aceasta se adaugă la celălalt dosar pe care Margherita îl are pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa stupefiantelor.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, ”la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secţia 1 Poliţie a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (nota redacţiei – Margherita) şi angajatele unei societăţi comerciale. La locaţie au sosit poliţiştii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la faţa locului. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi ameninţare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Din primele declaraţii ale angajatelor agenţiei reiese că acestea au descris-o pe Margherita ca având  un comportament ciudat, fiind „beată sau drogată”.

În zonă sunt amplasate camere de luat vederi, iar imaginile surprinse de acestea vor fi analizate de poliţişti pentru clarificarea circumstanţelor în care s-a produs conflictul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: