Lana del Rey, acuzată că promovează abuzul prin piesele ei. Cum se apără artista FOTO

Lana del Rey, acuzată că promovează abuzul prin piesele ei. Cum se apără artista FOTO

Lana del Rey

Cunoscuta cântăreaţă americană Lana Del Rey (34 de ani) este acuzată de fani că promovează abuzul prin intermediul pieselor ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lana Del Rey a anunţat că noul său album, care conţine melodii cu versuri inspirate din experienţele ei personale, va fi lansat pe 5 septembrie. 
 
Albumul nu a fost primit cu entuziasm de către fanii artistei care o acuză pe cântăreaţă că ar promova abuzul prin intermediul pieselor ei.  
 
Lana Del Rey a reacţionat în urma valului de critici, printr-o postare pe Instagram. Ca să fie mai convingătoare, artista le-a dat exemplu pe Beyonce, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B şi Nicki Minaj. 
 
„Acum că Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj şi Beyonce au avut single-uri pe primele poziţii cu piese în care vorbeau despre a fi sexy, despre a nu purta haine, a face sex, a înşela pe cineva etc., aş putea, vă rog, să mă întorc la a mă simţi frumoasă atunci când sunt îndrăgostită, chiar dacă relaţia nu e perfectă, despre a dansa pe bani – sau despre orice îmi doresc eu – fără să fiu crucificată sau să mi se spună că promovez abuzul?“, a scris Lana Del Rey.
 
Mai mult, artista se consideră „o persoană minunată“ şi spune că s-a săturat să fie tot timpul acuzată că promovează abuzul: „M-am săturat de compozitoarele şi cântăreţele care spun că promovez abuzul, când în realitate sunt pur şi simplu o persoană minunată care cântă despre realităţile pe care le vedem cu toţii şi despre relaţiile abuzive din întreaga lume“. 

Lana Del Ray spune că este autentică prin tot ceea ce face şi că a fost optimistă în ceea ce priveşte relaţiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artista spune că sunt mult mai multe femei care se află în situaţia ei.

„Ca să fiu clară, nu sunt o feministă – dar trebuie să existe un loc în care să existe feminism pentru femeile care arată şi se comportă ca mine – pentru acele femei care spun nu, dar bărbaţii înţeleg da, pentru acele femei care sunt criticate pentru faptul că sunt autentice. Am fost sinceră şi optimistă în legătură cu relaţiile complicate pe care le-am avut. Şi ghiciţi ce! Asta li se întâmplă mai multor femei. Şi astea au fost experienţele pe care eu le-am trăit. Şi vreau să spun că au fost 10 ani plini de minciuni, dar am învăţat o mulţime din ele“, a mai declarat Lana Del Rey.

Artista va lansa un nou album pe 5 septembrie, iar în momentul de faţă lucrează şi la două cărţi de poezie, prin intermediul cărora vrea să detalieze stările ei sentimentale. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările