Kate nu este despăgubită pentru fotografiile topless apărute în presa franceză din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

Kate nu este despăgubită pentru fotografiile topless apărute în presa franceză din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

foto: arhivă OK!

În septembrie 2012, Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au fost surprinşi într-o escapadă amoroasă, la castelul din Provence deţinut de fiul regretatei Prinţese Margaret, Earl Snowdon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Folosindu-se de un obiectiv pentru fotografierea la distanţă, un paparazzo vigilent a imortalizat momentul şi a obţinut singurele cadre indecente cu soţia Prinţului William. Ulterior, fotograful a vândut aceste cadre, în care Kate apărea topless, revistei franceze Closer, care le-a publicat chiar pe prima pagină.

Evident, după apariţia revistei, casa regală britanică a luat măsuri pentru a fi retrasă de pe piaţă şi pentru ca Ducii de Cambridge să fie despăgubiţi pentru defăimare. Procesul a fost unul anevoios şi întârziat până în prezent, când avocatul părţii adverse a găsit drept contraargument fosta carieră a Ducesei de Sussex, proaspăt intrată în familia regală britanică.

Vezi ce şedinţe foto sexy a realizat Ducesa de Sussex, cu care este şantajată acum Casa regală britanică!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: