George Burcea: „Nu sunt mândru că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret“

George Burcea: „Nu sunt mândru că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret“

George Burcea şi Andreea Bălan au avut o relaţie greu încercată.

Poate pentru unii ar putea părea că cel mai greu e să treci printr-un divorţ, însă când viaţa te pune la încercare de mic şi dramele care se contopesc cu destinul tău te fac să scrii un roman şi să visezi la ecranizarea lui, nu putem spune decât că George ştie să se ia la trântă cu destinul.

Destinul care i-a scos în cale şi cea mai recentă provocare, participarea la reality-show-ul difuzat de PRO TV, care pentru el a venit ca un catharsis, dar şi ca o întoarcere la origini. Şi dacă vă veţi delecta cu acest interviu, veţi înţelege de ce...

OK!: Cât a contat aspectul financiar în decizia luată de a merge în Fermă?

Eu am plătit PRO TV-ul să mă ia în show. Glumesc... Aspectul financiar contează chiar şi atunci când faci lucruri pe care le iubeşti, pentru că stomacul cedează după 48 de ore de iubire fără mâncare. Avem copii, avem viaţă personală, chirii, facturi de plătit. Dincolo de aspectele financiare, mi-am dorit foarte mult o conexiune cu PRO TV-ul. Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu ei, pentru că sunt cei mai buni, iar eu îmi doresc să stau lângă cei mai buni oameni, căci doar aşa mă pot dezvolta.

Citeşte mai multe aici!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările