FOTO Iuliana Vasile, reprezentanta României la Miss Grand International 2013 din Thailanda

FOTO Iuliana Vasile, reprezentanta României la Miss Grand International 2013


 din
Thailanda

Participanta speră să intre în top 15, la competiţia din Thailanda. FOTO photoblog.nicubunu.ro/ Facebook MissGrand International Romania

Absolventa Politehnicii din Bucureşti este propunerea României pentru competiţia internaţională ce va avea loc pe 19 noiembrie, în Bangkok. Concurenta în vârstă de 23 de ani se va lupta cu adversare din alte 85 de ţări.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În urma selecţiei naţionale Miss Grand International România 2013, organizată în Capitală de către ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Grand International, Iuliana Vasile a fost desemnată reprezentanta oficială a României.

Câştigătoarea originară din Buzău are 1,70 m înălţime şi dimensiunile 86-60-90 şi este absolventa Universităţii Politehnice din Bucureşti, la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. 

Întrucât este pentru prima oară când participă la o competiţie internaţională de frumuseţe, Iuliana vrea să se întoarcă în ţară cu un loc în top 15.


Fanii concursurilor de frumuseţe pot urmări evoluţia Iuliei, pe pagina oficială de Facebook, Miss Grand International Romania, unde o pot vota.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: