Ducesa Meghan şi Prinţul Harry au adus un omagiu victimelor masacrului din Noua Zeelandă. Ce mesaj au transmis

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry au adus un omagiu victimelor masacrului din Noua Zeelandă. Ce mesaj au transmis

Ducesa Meghan a lăsat un mesaj de condoleanţe pentru familiile victimelor masacrului din Noua Zeelandă FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) au adus un omagiu victimelor masacrului din Noua Zeelandă, la ambasada ţării din Londra.

Ducii de Sussex au fost printre primii care au adus un omagiu victimelor masacrului din Noua Zeelandă la New Zealand House din Londra, unde au depus flori şi au scris un mesaj de condoleanţe. 
 
De asemenea, Ducesa Meghan a purtat cu această ocazie o pereche de cercei dăruiţi de Jacinda Ardern, prim ministrul ţării, când cuplul regal s-a aflat într-o vizită oficială în Noua Zeelandă, în luna octombrie a anului trecut, potrivit Daily Mail. 
 
Ducesa Meghan a purtat o ţinută neagră, accesorizată cu un plic negru şi pantofi cu toc, iar Prinţul Harry a îmbrăcat un costum bleumarin. 

Cei doi au fost întâmpinaţi de ambasadorul Noii Zeelande în Londra, Jerry Mateparae, cu care s-au salutat în mod tradiţional, atingându-şi nasurile. 
   
Prinţul Harry şi Ducesa Meghan depun flori, omagiu adus victimelor masacrului din noua Zeelandă FOTO Getty Images
   
Prinţul Harry şi Ducesa Meghan depun flori, omagiu adus victimelor masacrului din noua Zeelandă FOTO Getty Images
 
După ce au depus două buchete de flori, Ducii de Sussex au lăsat şi un mesaj în cartea de condoleanţe. „Condoleanţele noastre profunde... Suntem alături de voi. Aroha Nui (n.r. cu profundă afecţiune)“. 
 
The Duke and Duchess of Sussex signed a book of condolence on behalf of the Royal Family, writing 'We are with you' and 'aroha nui', which is a Maori word loosely translated to 'with deep affection'
 
În timpul întâlnirii cu ambasadorul Noii Zeelande, Ducesa Meghan s-a declarat „profund devastată“ de masacrul soldat cu 50 de morţi. 
 
„Suntem copleşiţi de sprijinul imens provenit din Marea Britanie. A fost minunat să primim vizita Alteţelor Sale Regale la New Zealand House“, a declarat ambasadorul. 
 
Ducesa Meghan a purtat o ţinută sobră, dar extrem de elegantă FOTO Getty Images

 
Donald Trump a promulgat în septembrie 2017 rezoluţia în care Congresul condamnă supremaţia albilor, un act votat după violenţele de la Charlottesville şi pe fondul unui discurs ambiguu al preşedintelui american în legătură cu incidentele produse în acest oraş universitar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: