Diana cea timidă a dansat, odată, în public pentru Prinţul Charles. Cum a reacţionat acesta la surpriza ei?

Diana cea timidă a dansat, odată, în public pentru Prinţul Charles. Cum a reacţionat acesta la surpriza ei?

Prinţul Charles şi Prinţesa Diana.

Părea că nu mai este nimic nou de descoperit despre Lady Diana. Cu toate acestea, regretata prinţesă reuşeşte să ne uimească şi astăzi, la atâţia ani după moartea ei. Puţini ştiu că fosta soţie a Prinţului Charles era pasionată de dans şi de balet în mod special şi că ştia să cânte şi la pian.

Şi mai puţini ştiu că timida Prinţesă de Wales a plănuit, odată, o surpriză pentru Charles, la începutul mariajului lor, una care consta în a dansa în public pentru el.

S-a întâmplat în decembrie 1985, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Royal Opera House din Londra. Acest show organizat anual pentru invitaţi VIP avea, de obicei, un invitat surpriză care participa cu un număr în cadrul spectacolului. Anul acela, invitatul a fost Diana, spre surpriza unui Charles care n-a ştiut acest lucru până în ultimul moment. Ei bine, la un moment dat, Diana s-a furişat din loja pe care o împărţea cu Charles şi şi-a făcut, apoi, apariţia pe scenă, alături de cunoscutul balerin britanic Wayne Sleep. Cei doi au avut o secvenţă de dans pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările