„Dansez“ cu accidentaţii

„Dansez“ cu accidentaţii

Lui Cătălin Botezatu i-a sărit rotula

Repetiţiile istovitoare pentru emisiunea „Dansez pentru tine“ de la Pro TV şi stilul de dans salsa le-au creat probleme vedetelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ediţia de vineri, Cătălin Botezatu a purtat o genunchieră la piciorul drept pentru că s-a accidentat cu doar câteva ore înainte de începerea show-ului. În timpul repetiţiilor, designerului i s-a deplasat rotula şi a acuzat dureri mari. Şi Cătălin Moroşanu, luptătorul Local Kombat, s-a accidentat şi s-a ales cu un genunchi umflat.

Doru Todoruţ, eliminat! Luciu şi Ferentz, condamnate la duel!

Primul duel al sezonului a fost câştigat de perechea Dragoş Bucurenci-Elena Geru, care i-a învins pe Doru Todoruţ-Emanuela Oprişan. Dragoş Bucurenci a avut şi el probleme în această săptămână şi, din cauza unei toxiinfecţii alimentare, a făcut perfuzii timp de două zile.

În ediţia de săptămâna viitoare duelul are loc între cuplurile Iuliana Luciu-Grigore Moldovan şi Ana Maria Ferenţ-Alexandru Gheciu. Ei vor dansa stilurile din ediţia precedentă, salsa şi dans ritual, iar celelalte perechi vor pregăti vals şi folclor românesc.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările