Dan Negru, despre Ionela Prodan: „Avea bucuria vieţii care trece sticla“. Prezentatorul a povestit o întâmplare amuzantă cu artista

Dan Negru, despre Ionela Prodan: „Avea bucuria vieţii care trece sticla“. Prezentatorul a povestit o întâmplare amuzantă cu artista

Dan Negru şi-a exprimat regretul în urma morţii interpretei de muzică populară Ionela Prodan FOTO Antena 1

Dan Negru (47 de ani) a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret în urma veştii că interpreta de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatorul Antenei 1 a povestit şi o întâmplare amuzantă dintr-o pauză de filmare, ce o vizează pe Ionela Prodan, care i-ar fi spus unei cântăreţe cunoscute: „Fato, eşti tare frumoasa, da’ mintea îţi e scurtă. Io ţi-o zic cu drag ca să ai grijă să nu se prindă şi alţii“. 
 
„«Populacioşii», aşa cum sunt numiţi de breasla mea, au bucuria vieţii care «trece sticla». De un revelion, o «populacioasă» celebră i-a spus într-o pauză de filmare cântăreţei A., plină de ifose.: «Fato, eşti tare frumoasa da’ mintea îţi e scurtă. Io ţi-o zic cu drag ca să ai grijă să nu se prindă şi alţii». 
 
«Populacioşii» încă ţin scara valorilor şi încă au curajul să-i spună prostului că-i prost! Uite d’asta televiziunea îi va duce lipsa Ionelei Prodan... Pentru bucuria vieţii care trecea sticla.“, a scris Dan Negru pe Facebook. 

 

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, precizează Spitalul Elias, unde aceasta era internată de o lună ca urmare a „acutizării unor afecţiuni cronice”. 
 
Trupul neînsufleţit al artistei va fi depus la capela cimitirului Bellu, începând de astăzi, de la ora 17.00, potrivit unui anunţ făcut de fiica acesteia, Anamaria Prodan Reghecampf. Înmormântarea va avea loc joi, 19 aprilie, la cimitirul Bellu din Bucureşti.  
 
citeste totul despre: