Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Ţopescu după moartea jurnalistei

Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Ţopescu după moartea jurnalistei

Cristina Ţopescu iubea animalele şi avea şapte câini FOTO Facebook

După ce jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, preşedintele unei asociaţii non-profit pentru animale a dezvăluit ce se va întâmpla cu cei cinci câini rămaşi acum fără stăpân. Acesta a făcut declaraţii despre dorinţele prezentatoarei TV referitoare la cele şapte animale de companie pe care le avea, în caz că i se întâmplă ceva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatoarea de televiziune Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa în seara zilei de 12 ianuarie după ce aproximativ trei săptămâni nu a mai fost văzută. Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii, potrivit unor surse medico-legale. Vedeta TV a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă.
 
La domiciliul Cristinei Ţopescu, care era mare iubitoare de animale, ar fi fost găsiţi doi câini morţi şi cinci în viaţă, potrivit spuselor preşedintelui asociaţiei ARCA, Kuki Bărbuceanu.

Bărbuceanu a făcut declaraţii referitoare la ce se va întâmpla cu câinii jurnalistei: „Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei“. 

Cei cinci câini găsiţi vii au fost deja luaţi din curte. Unul a fost adoptat de o vecină, iar celalţi patru au ajuns la asociaţia ARCA (Animal Rescue and Care Association). 

„Noi am luat patru câini. Trei fetiţe şi un băiat. Toţi sunt graşi şi frumoşi. Am fost aseară să îi luăm. Erau foarte agitaţi, a fost nevoie ca Ovidiu, veterinarul asociaţiei, să îi tranchilizeze. Acum sunt bine, sunt la noi în curte şi tatonează terenul. Aici au condiţii foarte bune, sunt bine îngrijiţi“, a explicat pentru Click! Kuki Bărbuceanu, membru al ARCA, cunoscut publicului în special pentru îndelunga sa activitate la Vier Pfoten România. Cei patru câini care au ajuns la ARCA vor fi daţi spre adopţie, însă, potrivit lui Kuki Bărbuceanu, vor mai rămâne o vreme în asociaţie. 
 
Potrivit poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii din Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.
 
 

Cristina Ţopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut la Oradea, în 1960, şi a absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

Ea a fost arestată în 1989 timp de trei luni, după ce a fost prinsă încercând să fugă din ţară.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind ani buni craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani. În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD. Cristina Ţopescu a lucrat şi la Antena 3.

 În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, a continuat să realizeze emisiunea „Interviuri (ne)convenţionale“ la Canal 33. De la finalul anului trecut, Cristina Ţopescu era consiliera ministrului Sănătăţi, Victor Costache.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: