Are 61 de ani şi nimic de ascuns. Michelle Pfeiffer continuă să-şi facă selfie-uri nemachiată

Are 61 de ani şi nimic de ascuns. Michelle Pfeiffer continuă să-şi facă selfie-uri nemachiată

Michelle Pleiffer

De când a revenit în atenţia publicului – după pauza profesională de vreo 10 ani – actriţa e tot mai încrezătoare şi mai mândră de felul în care arată la cei 61 de ani ai săi! Altfel nu ne explicăm avalanşa de fotografii în care apare nemachiată şi cu ridurile la vedere!...

Ştiri pe aceeaşi temă

Care riduri? Michelle arată ca acum două decenii, când de-abia i se vedea câte un rid de expresie! Şi tocmai de aceea ţine morţiş să se pozeze nemachiată, ca să vadă toată lumea cât de frumos îmbătrâneşte ea, nu? Probabil.
Oricare ar fi motivul pentru care Pfeiffer se expune în toată spendoarea ei, pe contul său de Instagram, ne bucurăm că starul hollywoodian îndrăzneşte să-şi facă selfie-uri neamachiată, pe care să le şi facă apoi publice. E absolut lăudabil felul în care-şi asumă Michelle trecerea anilor şi sinceritatea de care dă dovadă atunci când zâmbeşte în faţa camerei foto şi nu se sinchiseşte să pozeze din cel mai avantajos unghi!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: