Emilia Clarke, desemnată cea mai sexi femeie a anului de revista „Esquire“: actriţa a pozat topless FOTO VIDEO

Emilia Clarke, desemnată cea mai sexi femeie a anului de revista „Esquire“: actriţa a pozat topless FOTO VIDEO

În septembrie, Emilia Clarke a fost desemnată femeia anului şi de către revista „GQ“ FOTO GettyImages/Gulliver

Actriţa britanică Emilia Clarke (28 de ani), cunoscută drept „mama dragonilor“ din serialul „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor“, a fost desemnată de revista „Esquire“ cea mai sexi femeie a anului 2015, arată „Huffington Post“.

„Ea reuşeşte să întrunească numeroase calităţi contradictorii şi să le exprime într-un mod natural: drăgălaşă şi dură, plină de emoţie şi determinare cu sânge rece“, scriu jurnaliştii de la „Esquire“. De altfel, Clarke apare pe coperta numărului din luna noiembrie al revistei pentru bărbaţi. Actriţa a pozat fără sutien, întinsă pe un pat şi cu un aşternut alb aşezat peste şolduri.

Într-un interviu acordat revistei „Esquire“, Emilia Clarke a povestit cum a obţinut rolul personajului Daenerys Targaryen în serialul HBO. „Agentul meu a vorbit cu regizorul care s-a ocupat de selecţia pentru distribuţie şi i-a spus acestuia că rolul este potrivit pentru o persoană înaltă şi blondă, însă l-a rugat să mă vadă şi pe mine“, a zis ea, amintindu-şi două scene în care a trebuit să joace fără a i se spune ceva, iar ea nu a făcut decât ceea ce face orice actor, şi anume să caute pe Wikipedia despre ce este vorba pentru că nu avea timp să citească toate acele cărţi. Astfel, Clarke a obţinut rolul şi a devenit rapid una dintre vedetele serialului produs de HBO. Mai multe fotografii din pictorialul cu Emilia Clarke puteţi vedea aici

În septembrie, Emilia Clarke a fost desemnată femeia anului şi de către revista „GQ“. Totodată, actriţa britanică a fost desemnată în 2014 cea mai dorită femeie din lume într-un top alcătuit de site-ul „AskMen“. În topul „Most Desirable Woman 2014“, peste 1.000 de voturi au fost exprimate în favoarea Emiliei Clarke. Votanţii au fost invitaţi să acorde note în funcţie de mai multe criterii: sex appeal, talent, grad de atractivitate şi potenţialul de afirmare. Recent, a jucat rolul Sarah Conor în „Terminator: Genisys“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: