EXCLUSIV Chris Lowell, actor „How I Met Your Father“: „Nu poţi simula chimia dintre actori, trebuie să fie cel mai important element într-un sitcom“ 0

După 9 sezoane şi 7 Premii Emmy, serialul „How I Met Your Mother“ s-a încheiat în 2014. La începutul acestui an, a apărut „How I Met Your Father“, un spin-off, marca Disney. Sitcomul este produs de Hilary Duff, iar din distribuţie face parte şi actorul american Chris Lowell, care, într-un interviu exclusiv pentru „Weekend Adevărul“, a vorbit despre provocările personajului pe care îl joacă şi cum a evoluat ca actor în cei 19 ani de carieră.

EXCLUSIV Chris Lowell, actor „How I Met Your Father“: „Nu poţi simula chimia dintre actori, trebuie să fie cel mai important element într-un sitcom“ Vezi comentarii 0

La 12 ani după ce primul sezon al serialului Borgen (Castelul) era lansat pe piaţa filmului din Scandinavia şi ulterior, la nivel global, acest al patru sezon, denumit şi Borgen - Riget, Magten og Æren / Castelul – Împărăţia, Puterea şi Gloria, cu doar opt episoade, reflectă atât schimbările petrecute în această perioadă în Danemarca şi în lume, dar şi în relaţia film – realitatea înconjurătoare.

acum 13 zile · comentarii (2)

Pe 20 iunie 2022, fecundul cineast român Radu Gabrea ar fi împlinit 85 de ani. A trecut însă în veşnicie în 2017, lăsând în urmă o operă cinematografică, construită cu forţă, atât în România, cât şi în Germania, unde s-a salvat, fugind la timp de constrângerile regimului comunist.

acum 15 zile · comentarii (0)

Mai exact după convingerile profund critice la adresa societăţii pe care şi le expune, de fiecare dată, Vincent Lindon, care a citit chiar un text, mai în glumă mai în serios, cu o propunere să fie reales 4 ani în această „funcţie“... de ce nu 6, cum e cu primarii la ei? Sau 9 ca la parlamentarii francezi?

luna trecuta · comentarii (0)

Ieri searăă, pe covorul roşu, aveai impresia că răsfoieşti un dicţionar de cinema, căci au defilat sute de staruri de cinema, ca să sărbătorească a 75-a ediţie, cu entuziasmul libertăţii recucerite, după doi ani grei de pandemie, şi ca să dea ghes publicului, nu doar să-şi facă selfie cu vedetele, ci să revină , în număr cât mai mare în sălile de cinema.

luna trecuta · comentarii (1)

Dacă pe Croazetă Tom Cruise a fost primit cu escadrila Republicii, în culorile Franţei, dar şi ale Americii: albastru, alb, roşu, şi cu o prezentae a carierei sale, înainte de proiecţia lui Top Gun, din care Nicole Kidman e aproape absentă, deşi au fost pe mai multe generice, inclusiv la Cannes, acum 30 de ani, azi atenţia se concentrează pe noul guvern,

luna trecuta · comentarii (0)

Virginie Efiera, belgianca din sulfurosul - ca să nu-i zicem deocheatul - Benedetta de anul trecut, a fost Maestru sau oare îi zicem Maestra de Ceremonii,(în chiar ziua în care şefa cabinetului francez a fost desemnata: Elisabeth Borne) elegantă şi emoţionată faţă de cei trei pe care trebuia să-l introducă: strălucitul actor şi caracter Forest Whitaker, cu un Palme d Or pentru întreaga carieră, care sperăm că nu s-a încheiat.

luna trecuta · comentarii (0)

În episodul pilot a fost sosirea pe Croazetă, cu covoarele încă învelite în plastic, precum telecomenzile TV (care au fost sursa multor ironii), cu site-ul care cădea non-stop şi explicaţia lui Thierry Fremaux, care a fost una halucinantă (ca să citez expresia preferată a actorului Luchini):

luna trecuta · comentarii (0)

Într-o zi în care atracţia numărul 1, pe micul ecran, a fost reuniunea de la Bruxelles - a celor care conduc statele membre ale NATO - se cuvine să dăm onorul şi celor care au contribuit la invitarea României în Alianţa Nord-Atlantică. Semeni care au purtat cu bun simţ uniforma Armatei României şi au servit patria după puterile lor, în raport de harul, dinamismul şi convingerile pornite din dragostea de patrie, onestă şi necondiţionată.

acum 3 luni · comentarii (1)

Penultima zi de vizionări a început cu un vietnamez despre care deja se dusese vorba că s-ar putea să ia un premiu şi mai ales că nu trebuie ratat: Memoryland,  cu un scenariu atent lucrat despre Lumea noastră şi Cea de Apoi, despre acea legătură nevăzută, la care toţi sperăm, cu un ritual de înmormântare, care seamănă a incantaţie făcută de şamani, pentru împrăştierea duhurilor rele.

acum 4 luni · comentarii (0)
Modifică Setările