Mesajul unui medic pentru părinţii cu copii în examenele de la Evaluarea Naţională 2018

Mesajul unui medic pentru părinţii cu copii în examenele de la Evaluarea Naţională 2018

FOTO Adevărul

„Fiţi alături de copiii voştri şi, indiferent de rezultate, nu treceţi cu ghetele alea butucănoase peste sufletele lor”, a scris medicul cardiolog Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj transmis părinţilor ai căror copii susţin Evaluarea Naţională în acest an.

Acesta le-a transmis părinţilor, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, să îşi încurajeze copiii, indiferent de rezultate. 
 
„Când s-au afişat rezultatele şi-am văzut nota finală, nu mi-a venit să cred. Nu numai că nu urma să intru la prima clasă de mate-info din liceul cel mai bun din oraş, ci exista riscul să nu prind mate-info. (…) Mama s-a cutremurat, aşteptările erau altele, am dezamăgit, nu a mai vorbit cu mine, am făcut-o de râs”, a scris medicul cardiolog pe Facebook. 
 
 
Vasi Rădulescu este medic cardiolog şi fondatorul leapsadesanatate.ro, un proiect de educaţie medicală în care toate materialele sunt scrise de medici şi sunt destinate publicului larg.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: