Cinci zile de vacanţă pentru elevi. Aceştia nu fac cursuri nici pe 2 decembrie

Cinci zile de vacanţă pentru elevi. Aceştia nu fac cursuri nici pe 2 decembrie

Elevii vor avea liber şi pe 2 decembrie

Elevii vor avea liber şi pe 2 decembrie, după ce Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre prin care bugetarii vor avea zi liberă şi în această zi. Cursurile vor fi recuperate fie într-o sâmbătă sau duminică, fie în cursul anului şcolar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii vor avea cinci zile libere, începând de pe 30 noiembrie, când este Sfântul Andrei, pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, dar şi pe 2 decembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei, joi va fi transmisă o adresă inspectoratelor şcolare cu modul în care vor fi recuperate orele de curs.

„Mâine vom trimite o adresă inspectoratelor şcolare, pentru a transmite şcolilor, modul în care va fi recuperată şi ziua de 2 decembrie. Există două modalităţi de a recupera, fie într-o sâmbătă sau duminică, fie în timpul anului şcolar”, a declarat pentru „Adevărul” Mirabela Amarandei.


Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre prin care bugetarii vor avea zi liberă şi pe 2 decembrie, ceea ce înseamnă că salariaţii din sectorul bugetar se vor bucura de o minivacanţă de cinci zile legate, cu tot cu weekend.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările