Cîmpeanu, despre educatoarea care ar fi agresat sexual trei fete: „E greu de înţeles cum găseşti părinţi care să susţină aşa persoană. Trebuie un consult psihiatric“

Cîmpeanu, despre educatoarea care ar fi agresat sexual trei fete: „E greu de înţeles cum găseşti părinţi care să susţină aşa persoană. Trebuie un consult psihiatric“

Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu nu îi înţelege pe părinţii care au susţinut-o pe educatoarea din Suceava acuzată că ar fi agresat sexual trei fetiţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, este de părere că „e greu de înţeles cum găseşti nişte părinţi care să susţină o persoană care a comis acest lucru... Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că sunt elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă, până acum, repet, înţeleg că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora doamna educatoare a fost arestată“, conform unei delcraţii făcute la Digi24. 
 
În dimineaţa zilei de luni, 17 ianuarie, mai multe mame din comuna Bosanci a judeţului Suceava au venit în faţa grădiniţei din localitate pentru a transmite mesaje de susţinere a educatoarei care este acuzată de agresiune sexuală şi viol asupra unor copile de 4 şi respectiv 7 ani. Două dintre victime sunt surori. 
 
Localnicii cred că Maria Podolak este acuzată pe nedrept. Ei susţin că în cei 21 de ani de activitate, femeia a avut grijă de sute de fetiţe şi că nu s-au înregistrat probleme. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările