Wizz Air extinde numărul biletelor cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air

0
Publicat:

Wizz Air a decis să extindă tarifele speciale pentru clienţii Blue Air afectaţi de zborurile anulate ale companiei şi oferă acestora mai multe alternative de zbor.

Compania aeriană Wizz Air extinde operațiunile în România Foto: Arhivă
Compania aeriană Wizz Air extinde operațiunile în România Foto: Arhivă

Potrivit unui comunicat al companiei, pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 49,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air.

Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului de tarife speciale al Wizz Air, respectiv https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

"Decizia arată încă o dată angajamentul companiei faţă de piaţa din România şi dorinţa de a le asigura călătorii accesibile pasagerilor români", se spune în comunicat.

Anunţul vine imediat după ce Wizz Air a prezentat o expansiune majoră în România, cu cinci aeronave adăugate bazei din Bucureşti, precum şi creşterea capacităţii din Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu.

Au fost anunţate noi rute de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca, iar frecvenţele au crescut în cazul a peste 30 de rute existente, inclusiv spre destinaţii populare, precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid şi Tel Aviv.

În urma acestui anunţ, Wizz Air va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pe piaţa din România."Am decis să extindem tarifele speciale pentru clienţii Blue Air şi să le oferim mai multe opţiuni într-o perioadă de incertitudine.  Pasagerii pot rezerva pe site-ul web pentru tarife special al Wizz Air pentru a se întoarce acasă la familiile şi prietenii lor sau pentru a merge în vacanţele pe care şi le-au planificat şi merită să le aibă", a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer of Wizz Air.Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creştere şi cea mai sustenabilă din Europa.

Compania operează o flotă de 165 de aeronave Airbus A320 şi A321 și este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite