Cum profită românii de o promoţie Revolut

Cum profită românii de o promoţie Revolut

Una dintre cele mai cunoscute instituţii financiare care emit carduri, fără a funcţiona exact ca o bancă, a găsit o modalitate de a atrage cât mai mulţi clienţi, folosind un sistem de tip „Multi level marketing”  sau mai bine zis de tip piramidal.

Multi Level Marketing (Marketing multi-nivel) este o altă denumire pentru sistemele de vânzări de tip piramidal. Există un iniţiator al unei astfel de scheme, care îşi face propria echipă. Fiecare membru al echipei încearcă, la rândul său, să-şi facă propria echipă. Sistemul se repetă atâta cât permite piaţa. Fireşte, cel care iniţiază sistemul este avantajat. 
 
Concret, Revolut a iniţiat o campanie prin care oferă 50 de lei clienţilor existenţi pentru fiecare nou utilizator pe care îl aduc pe platformă prin intermediul link-urilor de afiliere, cel din urmă fiind şi el recompensat cu aceeaşi sumă şi cu livrarea gratuită a cardului.
 
 
 
Dincolo de numeroasele postări de pe conturile personale, bloguri sau OLX, prin care aceştia recomandă aplicaţia de mobile banking dezvoltată de către Revolut pentru a primi 50 de lei, au apărut şi “clonele” paginii oficiale Revolut, scrie wall-street.ro.
   
 
 
Ce este Revolut şi cum funcţionează
 
Revolut este o instituţie emitentă de monedă electronică, înfiinţată şi autorizată de către autorităţile din Marea Britanie în urmă cu patru ani, care funcţionează şi în România. 
 
Compania oferă soluţii tehnice alternative pentru toate interacţiunile clienţilor cu băncile, deschidere de conturi, împrumuturi, depozite, încasarea salariului sau a veniturilor curente, şi chiar gestionarea investiţiilor, nefiind autorizată ca instituţie de credit (cel puţin la momentul actual) în niciunul dintre statele membre ale Uniunii Europene, prin urmare nu poate constitui depozite sau deschide conturi bancare pentru clienţii săi similar băncilor. 
 
Revolut, care s-a lansat în urmă cu patru ani şi are acum trei milioane de clienţi, dintre care 150.000 numai în România, oferă conturi, carduri şi servicii bancare fără tarife pentru tranzacţiile internaţionale.
 
Utilizatorii pot alege să folosească numai un card virtual şi să facă plăţi doar online. Compania oferă, de asemenea, şi un card fizic. Acesta se comandă direct din aplicaţie, costă 27 de lei. Timpul de livrare diferă în funcţie de tipul de card ales, dar în mod normal cardul ajunge la destinatar între 3 şi 7 zile. Cardul este contactless, funcţionează şi cu chip şi cu strip. Pentru un cont Revolut poţi avea până la trei carduri fizice active şi cinci carduri virtuale active. Fiecare card extra pe lângă acestea va costa în plus.
 
Ca să alimentezi contul Revolut, ai la dispoziţie mai multe opţiuni: transfer bancar, „topping up” sau prin Apple Pay sau Google Pay. Revolut nu acceptă alimentarea prin cash sau cec.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: