Relocări de angajaţi la Ministerul Transporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Felix Stroe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ministrul Felix Stroe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Mai mulţi angajaţi din cadrul Ministerului Transporturilor vor fi relocaţi, a anunţat ministrul Felix Stroe, precizând că ei vor fi mutaţi în sectoare unde este nevoie, în instituţii subordonate ministerului.

Iniţial, ministrul Felix Stroe anunţase că peste 100 de persoane vor fi date afară, adică un angajat din patru. Ministrul a declarat, în cadrul comisiei parlamentare pentru Transporturi şi infrastructură, că va reduce numărul angajaţilor din structura centrală a Ministerului Transporturilor la 300, de la 438, „pentru că se taie frunza la câini”. „În ceea ce priveşte restructurarea, da, se va face, se va face ferm, pentru că trebuie, nu de dragul de a o face, inclusiv în structura centrală a Ministerului Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situaţia şi din 438 de posturi vom rămâne cu 300, foarte rapid, pentru că se taie frunză la câini în multe birouri din Ministerul Transporturilor”, spunea ministrul, potrivit Agerpres.

Ulterior, el a revenit, spunând că angajaţii vor fi relocaţi. „Funcţionarii din cadrul Ministerului Transporturilor vor putea fi relocaţi în sectoare unde este nevoie, la instituţii subordonate, la instituţiile de control”, a precizat ministrul Transporturilor. El a precizat că „este vorba să avem un aparat care să fie competent, numeric să fie de ajuns”.

Fiind întrebat despre competenţa angajaţilor, ministrul a răspuns ironic: „Mulţumesc, alte întrebări”.

 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite